Ribeye på grill Ribeye på grill Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift og fremgangsmåde på en ribeye på grill. En grillet ribeye steak på gasgrill smager skønt til aftensmad. Ingrediensliste 2 stk. ribeye groft salt friskkværnet peber Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Tag kødet ud 30-40 minutter før det skal grilles, så det kan få stuetemperatur. Krydr kødet godt med groft salt og friskkværnet peber på begge sider. Varm grillen godt op (omkring 250 grader). Læg bøfferne på og lad dem grille i ca. 2 minutter på hver side (Alt efter tykkelse. Er de til den tynde side, så lidt kortere tid). Vend dem hvert halve minut. Tag så bøfferne af og lad dem hvile 10 minutter. Lås skærm Opskrift på ribeye på grill Det er nemt og lækkert at tilberede ribeye på grill. En mør og saftig ribeye på gasgrill laver vi ofte i løbet af grillsæsonen. Sommeren er her nemlig endelig og vi griller stort set hver dag hele sommeren. Alt hvad der kan grilles, det grilles i hvert fald! Og et lækkert stykke kød er altså sådan en ribeye steak. Ribeyen er skåret af det øverste stykke af oksefileten. Bøffen har en fin marmorering af fedt, hvilket også gør den til en populær bøf. Den er nem at tilberede på grill og så kommer den til at smage så godt. En klassisk sommermenu hjemme hos os i weekenden kunne snildt være en grillet ribeye med hjemmelavet kartoffelsalat og evt. en tomatsalat. Det er sådan en god kombination, som man ikke går galt i byen med. Simpelt, men lækker og dejlig sommermad, som hverken kræver lang tid eller mange ingredienser. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på kød på grill her Grillet ribeye En grillet ribeye skal have ganske kort tid. Den skal kun lige grilles ved høj varme et par minutter på hver side. Alt efter tykkelse selvfølgelig og hvordan tilberedningen skal være. Vi kan godt lide, at den medium rare, så vi griller den blot ganske kort. Herefter er det vigtigt, at den får lov til at hvile, så kødsaften kan trække tilbage i kødet, inden man begynder at skære i det. Det gælder sådan set med alt slags kød. Uanset om man griller det, steger på panden eller laver det i ovnen. Men når man har styr på hviletiden, så er det ingen sag at lave grillet ribeye. Her kan alle altså være med. Tilbehør til ribeye på grill Noget lækkert tilbehør til en ribeye på grill ville være kartoffelsalat, bagte kartofler eller lignende. Derudover serverer vi også gerne salat til. Det kunne være tomatsalat, en avocadosalat eller en sommersalat. Vi laver sjældent sauce til her om sommeren, men laver gerne en kold dressing eller en kold sauce af creme fraiche og friske krydderurter. Det smager skønt til en grillet ribeye. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.