Røsti på pande Røsti på pande Opskrift til 1234567891011121314151617181920212223242526272829302345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på røsti af kartoffel på pande. Server de lækreste kartoffelrøsti som tilbehør til aftensmaden. Det elsker både børn og voksne! Ingrediensliste 1000 g. kartoffel 1 stk. løg 2 stk. æg salt/peber Fremgangsmåde Skræl kartofler og pil skrællen af løget. Riv kartofler og løg groft på et rivejern. Pres det godt for væske i et viskestykke. Bland det med æg, salt og peber. Opvarm en pande med rigeligt olie. Kom klatter på panden og form til små røsti. Lad dem stege 4-5 minutter på hver side eller indtil de er gyldne. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på røsti på pande Røsti lavet på kartofler er så lækkert og nemt tilbehør til aftensmaden. De steges på pande og du får til gengæld sprøde, lækre røsti. Vi laver vores primært på kartofler, men du kan også sagtens bruge andre grøntsager som gulerødder eller squash. Det eneste, der er super vigtigt, når man laver det er, at man får drænet grøntsagerne rigtig godt. Jo mere væske man får presset ud, jo sprødere resultat får man nemlig. Vi serverer gerne de her kartoffelrøsti til aftensmaden i stedet for en kedelig kogt kartoffel eller bagt kartoffel. De smager helt fantastisk sammen med noget lækkert kød og evt. en simpel og smagfuld salat. Det er selvfølgelig lidt mere tidskrævende at lave de her kartoffelrøsti end hvis man blot valgte at koge kartoflerne, men til gengæld, så synes vi også, at resultatet er det værd. Det er i hvert fald sådan et projekt, som vi elsker at lave i weekenderne, hvis vi har lidt ekstra tid og aftensmaden gerne må være lidt mere luksuriøs. LÆS OGSÅ: Hasselback kartofler Hjemmelavet kartoffelrøsti Så hvis du er kørt lidt træt i det samme tilbehør og måske laver det samme igen og igen, så anbefaler vi dig virkelig at prøve de her hjemmelavet kartoffelrøsti. Røsti på pande er nemlig så lækkert og vi lover dig, at de helt sikkert falder i god jord hos både børn og voksne. Kan jeg lave dem i ovn? Ja det kan du i princippet godt, men du får ikke et lige så sprødt resultat, hvis de bages fremfor at stege dem. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hvis man skal lave dem til mange mennesker (10-12 personer) kan man så holde den varme i ovnen indtil man skal spise? 🙂 Svar
Hej, Ville bage dem ved 200 grader i ca. 10-15 minutter. Evt. vende dem undervejs. Og spray eller pensl gerne med olie eller smeltet smør. Kh Svar