Rosenkål på grill Rosenkål på grill Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 5 minutterTilberedningstid 15 minutterSamlet tid 20 minutter Del Pin Print BeskrivelseNem og lækker opskrift på rosenkål på grill. Lav en omgang smagfulde rosenkål på grillen. Grillet rosenkål er godt som tilbehør.Ingrediensliste 200 g. rosenkål 2 fed hvidløg olivenolie salt/peberLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeTænd grillen og opvarm til 200-225 grader.Skyl rosenkål grundigt. Skær bunden af og halver rosenkål.Kom rosenkål i en foliebakke.Snit eller pres hvidløg og fordel udover rosenkål.Kom olivenolie, salt og peber på rosenkål og vend rundt.Kom foliebakken på grillen ved inddirekte varme. De skal have cirka 10-15 minutter og vend dem undervejs.Lås skærmOpskrift på rosenkål på grillNår du alligevel har gang i grillen, så lav da lige en omgang rosenkål på grill. Lækre og smagfulde rosenkål, som blot er vendt med lidt hvidløg, olivenolie, salt og peber. Det er så godt som tilbehør til grillmaden. Især hvis du gerne vil have noget lidt mere utraditionelt tilbehør. Vi laver dem i en foliebakke og så passer de stort set sig selv på grillen, imens man så kan gøre det resterende klar. Rosenkål er sådan en dejlig spise og også undervurderet synes vi. Når de tilberedes rigtigt, så smager det altså bare skønt.Vil man pifte dem yderligere op, så kan man også lave en marinade, som de vendes i, inden de grilles. Men her har vi valgt at holde dem helt simple, da det også bare smager godt. Man kan også pifte op med lidt frisk citronsaft og rive lidt parmesan udover inden servering.LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på grillede grøntsager her Grillet rosenkålGrillet rosenkål på gasgrill er nemt. Det er især nemt, når de tilberedes i en foliebakke, da man ikke skal være bekymret for om de falder igennem grillristen. Selvom de er i en foliebakke, så får de altså stadig god varme og den gode grillsmag. Pas på, at de ikke bliver overtilberedte på grillen, da det godt kan give dem en bitter smag. Der er nemlig nogle naturlige svovlforbindelser i rosenkål, som bliver frigivet, når man begynder at tilberede dem. Derfor er det vigtigt, at de har en kort tilberedningstid.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.