Sådan koger du bulgur – Tilberedning og kogning af bulgur Kogt bulgur Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 2 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 22 minutter Del Pin Print Beskrivelse Guide til at koge bulgur perfekt hver gang. Server bulgur i stedet for ris eller brug det i en lækker bulgursalat til sommer. Ingrediensliste 2 dl. Bulgur 6 dl. Vand 1 tsk. Salt Fremgangsmåde Skyl bulgur i koldt vand. Placer bulgur i en gryde med 6 dl. vand og salt. Bring gryden i kog ved mellem varme. Lad det koge i 20 minutter. Hæld vandet fra, evt. ved hjælp af en si. Hæld den kogte bulgur tilbage i gryden. Server imens varme. Bedøm denne ret Lås skærm Sådan koger du bulgur – Tilberedning og kogning af bulgur Her får du opskriften og en lille guide til at tilberede bulgur perfekt hver gang. Vi spiser ofte det, både i salater men også i stedet for almindelige ris. De har en sød, lidt nøddeagtig smag, som er super lækker. Men det er faktisk ikke mange år siden, at vi først blev introduceret for bulgur. Og der tænkte vi også, hvad er det for noget? Hvordan er tilberedningen og hvad er kogetiden? Og hvis vi havde disse spørgsmål, så må der helt sikkert sidde flere derude, som også er i tvivl. Hvad er bulgur? Det er knækkede hvedekerner, oftest lavet af durumhvede. Det stammer fra det Mellemøstlige køkken og kan bruges i mange forskellige retter. Selvom mange måske går i den tro, at de er glutenfri, så er det altså ikke. Det indeholder gluten og er derfor ikke “sundere” end almindelige hvide ris. LÆS OGSÅ: Sådan laver du mandelmel Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.