Sådan laver du glasur Sådan laver du glasur Opskrift til 12345678910 portion Opskrift til 1 portion Forberedelsestid 0 minutter Tilberedelsestid 2 minutter Samlet tid 2 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem guide til hvordan man laver glasur ud af vand og flormelis. Brug glasur som pynt til bradepandekager, småkager og meget mere. Ingrediensliste 250 g. flormelis 4 spsk. vand Fremgangsmåde Rør vand og flormelis sammen. Hvis den er for tynd, så kan man justere og komme lidt ekstra flormelis i. Omvendt, hvis den bliver for tyk, så kommer man blot lidt ekstra vand i. Fordel glasuren på kagen eller hvad du ellers skal bruge den til med det samme, da den stivner hurtigt. Lad herefter glasuren sætte sig. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på glasur af flormelis og vand Sådan laver du glasur af flormelis og vand. Det er så nemt og er en simpel glasur, som man kan bruge som pynt eller topping på bradepandekager, kager, muffins, cupcakes og meget mere. Ved at blande flormelis og vand, så får du altså en simpel glasur. Den glasur kan man farve ved at bruge frugtfarve, pastafarve eller kakaopulver. I stedet for vand, så kan man også bruge citronsaft, appelsinsaft eller andet i den stil for at give glasuren smag. Glasur er nemt at lave. Hvis man får lidt for meget vand i, så kan man justere og komme lidt ekstra flormelis i. Omvendt, hvis den bliver for tyk, så kommer man blot lidt ekstra vand i. Men vær opmærksom. Ofte er det kun en lille mængde det kræver ift. at ændre konsistensen på glasuren. Så den kan hurtigt blive for tyk eller for tynd. LÆS OGSÅ: Se flere tips og tricks her Hjemmelavet glasur Det her er guide og opskrift på en simpel hjemmelavet glasur. Vi har lavet sådan en glasur så mange gange. Især da vi var mindre og vi ofte bagte bradepandekager. Det er sådan en glasur, som de fleste børn kan lide. Man kan dog lave forskellige udgaver af glasur. Ved at bruge æggehvide i stedet for vand, så får du en mere fast og mere hvid glasur, som man eksempelvis bruger på kransekage. Vi håber, at denne lille guide kan gøre dig klogere på hvordan man laver glasur. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.