Sådan laver du havremælk Havremælk Opskrift til 12345678910 liter Opskrift til 1 liter Forberedelsestid 0 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Her får du en guide til hvordan du nemt selv laver havremælk. En god erstatning for komælk, som er meget billigere at lave selv end at købe det færdigt. Ingrediensliste 100 g. havregryn 1 liter vand 2 stk. dadler (dem i papæske) Fremgangsmåde Placer havregryn, vand og dadler (uden sten) i en god blender. Blend det på fuld styrke i 35-45 sekunder. Pas på ikke at blende det for længe, da det så kan blive slimet. Placer osteklædet over en skål. Hæld din mælk her i og saml enderne af klædet. Pres mælken ud gennem klædet. Si det evt. 2 gange. Hæld det på flaske og sæt låg på. Det kan holde sig 3-4 dage i køleskabet. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på hjemmelavet havremælk At lave hjemmelavet havremælk er så nemt. Og så er det billigt! Meget billigere end at købe det færdiglavet. Du kan bruge det som erstatning for komælk. Lige nu er det nemlig rigtig populært med alverdens plantemælk. Du kan sagtens bruge det ovenpå dine havregryn, det smager skønt. For at lave en hjemmelavet udgave skal du bruge: Havregryn Vand En god blender Et osteklæde (et hvidt klæde, som du skal si mælken igennem) Evt. lidt sødning (dadler, agavesirup eller lidt honning) LÆS OGSÅ: Sådan laver du hjemmelavet mandelmel FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!