Salat med asparges og forårsløg

Salat med asparges og forårsløg
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en lækker salat med asparges og forårsløg vendt i en nem dressing. Salaten er toppet med saltmandler og er god som tilbehør.

Ingrediensliste

 • 50 g. frisk spinat
 • 0,5 stk. agurk
 • 0,5 bundt forårsløg
 • 0,5 bundt friske asparges
 • 50 g. saltmandler
 • Vinaigrette

 • 3 spsk. olivenolie
 • 1 spsk. akaciehonning
 • 2 spsk. hvidvinseddike
 • 1 tsk. sød sennep
 • 0,5 bundt frisk dild

Fremgangsmåde

Salat med asparges og forårsløg

 1. Skyl spinat.
 2. Halver agurk. Fjern de våde kerner med en teske. Skær i skiver.
 3. Skyl og snit forårsløg fint.
 4. Skyl, knæk og snit asparges.
 5. Nu til dressing. Hak dild fint. Kom alle ingredienserne til dressingen op i et lille glas med låg og ryst godt sammen, så den tykner en smule.
 6. Anret på fad eller skål. Kom grøntsager på først, hæld dressing udover og bland det sammen.
 7. Top med saltmandler.
Bedøm denne ret

Opskrift på salat med asparges og forårsløg

Står du lige og mangler en hurtig og nem salat med asparges og forårsløg? Så er det den her du skal lave! En smagfuld salat, som fuldendes af en hurtig vinaigrette lavet på citronsaft, olivenolie, honning og sennep. En salat som den her er så god som hurtigt tilbehør til aftensmaden. Hvis vi får spaghetti bolognese, lasagne eller en anden form for pastaret, så vil vi ofte gerne servere noget grønt til. Det bliver ofte til en salat ala den her, da vi stort set altid har de ingredienser.

Det er en god grøn salat og en god grundopskrift på sådan en salat. Hvis man fastholder basen med spinat, forårsløg, vinaigrette og saltmandler, så kan man bytte noget af fyldet ud. I stedet for agurk kunne man bruge ærter, bønner, squash eller lignende.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på grønne salater her

Salat med asparges og forårsløg

Grøn salat med vinaigrette

Det er en hurtig grøn salat med vinaigrette, som passer til stort set alt. Dressingen rystes sammen i et lille glas. Vi kan anbefale at gemme et syltetøjsglas eller lignende. Det er nemlig genialt til at ryste dressing sammen. Den her grønne salat med dressing er god som tilbehør til pastaretter, lasagne, til rødt kød, til kylling og til meget mere. Vi er sikre på, at den også hurtigt vil blive en ny favorit hos dig. Især hvis du også gerne vil lave en smagfuld salat, som er uden frugt. Vi har personligt selv en tendens til ofte at lave salater med melon eller bær i. Men hvis man gerne vil have et alternativ til det, så er den her salat super.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar