Sommer mørbrad med fyld Sommer mørbrad med fyld Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på en sommer mørbrad med fyld af fetaost, soltørrede tomater og persille. En fyldt mørbrad, som er god til gæstemad. Ingrediensliste 600 g. svinemørbrad 0,5 bundt frisk persille 0,25 bundt forårsløg 2 fed hvidløg 100 g. soltørrede tomater 150 g. fetaost 60 g. serranoskinke Fremgangsmåde Varm ovnen op til 200 grader varmluft. Rens mørbrad for sener og eventuel bi-mørbrad. Skær en dyb flænge langs mørbraden. Nu til selve fyldet. Hak persille og forårsløg fint. Skær soltørrede tomater i mindre stykker, hvis de er meget store. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Mos så feta sammen med persille, soltørrede tomater og hvidløg. Fordel fyldet langs den revne, som du har skåret i mørbraden. Vikl serranoskinke rundt om og placer den i et ovnfast fad. Sæt mørbraden ind i ovnen. Den skal have ca. 20-25 minutter, men brug gerne et stegetermometer for at holde øje med den. Den skal have en kernetemperatur på 62-65 grader. Når den har nået temperaturen, så tages den ud af ovnen. Tag den over på et skærebræt og lad den hvile 5-10 minutter, inden den skæres ud i skiver. Anret skiverne på et fad og drys evt. med frisk persille og forårsløg udover. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på sommer mørbrad med fyld Her får du opskriften på en rigtig god sommer mørbrad med fyld. En fyldt svinemørbrad, som er fyldt med soltørrede tomater, fetaost og persille. Og så er den svøbt i serranoskinke og bagt i ovnen. Den kan dog også sagtens laves i airfryer eller grilles, nu når vi nærmer os sommeren og grillsæsonen for alvor starter. Den anden dag havde vi så meget lyst til sommermad. Vi længtes efter sommer og sol – og nu når der stadig er lidt tid til sommeren endnu, så må man altså drømme sig til det igennem maden. Så det blev en ægte sommermenu med den her sommermørbrad med en kartoffelsalat til. Det var den lækreste menu, som alle mand elskede. Fyldt mørbrad er også noget af det bedste og nemmeste man kan bruge en svinemørbrad til. Det er noget, som vi har fået siden vi var små og hvor man jo kan variere fyldet efter sæson og hvad man har lyst til. Her har vi svøbt den i serranoskinke, men den kunne også svøbes i bacon. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på sommermad her Fyldt mørbrad med fetaost Sådan en fyldt mørbrad med fetaost er simpelthen noget af det bedste. Brug gerne en god cremet fetaost som den fra PUCK eller den fra Taverna i en bøtte med sort låg. Det gør altså en verden til forskel. Selve fyldet er blot fetaost, små stykker af soltørrede tomater og frisk persille som blandes godt sammen. Så skæres mørbraden op og fyldet kommes i. Til sidst svøbes den i skinke og så bages den ellers bare i ovnen. Det bliver ikke nemmere og giver dig altså en virkelig god mørbrad, som også sagtens kan bruges som gæstemad. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.