Sour cream and onion dip

Opskrift på sour cream and onion dip
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet dip med sour cream and onion smag. Den er så god til chips, grøntsager, grissinistænger eller bare som dyppelse.

Ingrediensliste

  • 200 g. creme fraiche
  • 2 tsk. løgpulver
  • 0,25 bundt purløg
  • 1 tsk. flormelis
  • 1 tsk. citronsaft
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Hak purløg fint.
  2. Rør alle ingredienserne sammen.
  3. Smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft eller flormelis for at justere syrligheden/sødmen.
  4. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på sour cream and onion dip

En super nem opskrift på hjemmelavet sour cream and onion dip lavet på creme fraiche. Hjemmelavet dip er super lækkert til chips, grøntsagsstænger, grissinistænger og meget mere! Det er super nemt at lave sin egen udgave og så smager det bare super lækkert.

Den her dip er som sagt lavet på creme fraiche og så er der frisk purløg i, som virkelig giver en frisk og god smag til dippen. Brug en god creme fraiche. Gerne en med 18% fedt, da det giver den absolut bedste dip, hvis du spørger os.

Skal den være mere fedtfattig, så kan du selvfølgelig også sagtens bruge en fedtfattig creme fraiche. Det bliver stadigvæk et rigtig godt resultat.

LÆS OGSÅ: Chilihummus

Opskrift på sour cream and onion dip

Hvad er løgpulver?
Løgpulver kan købes i større supermarkeder. Vi køber det altid i en stor pose i enten Tiger, Normal eller Søstrene Grene. Løgpulver er super lækkert til dips, da det giver en anden smag end et frisk løg eksempelvis ville give. Derfor bruger vi altid løgpulver i vores dips og dressinger.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar