Spaghetti Carbonara Spaghetti Carbonara Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på Spaghetti Carbonara med bacon. Det er én af de bedste og nemmeste pastaretter du kan lave. Ingrediensliste 200 g. spaghetti 200 g. bacon i tern 4 stk. æggeblomme 40 g. parmesan 0,5 stk. løg 2 fed hvidløg 0,5 tsk. peber Fremgangsmåde Hak løg og hvidløg fint. Sæt vand over at koge til spaghetti. Kog spaghetti efter pakkens anvisning. Varm en pande op med. Steg bacon på en tør pande, indtil det er sprødt. Tilsæt løg og hvidløg. Pisk æggeblommer sammen med revet parmesanost i en skål. Når spaghetti er kogt, så tager du først 1 dl. af vandet fra (det skal du bruge senere). Dræn herefter spaghetti. Tag din pande af blusset. Tilsæt spaghetti og blandingen med æg og parmesan. Rør det hele godt rundt. Tilsæt lidt af det pastavand, som du tog fra tidligere (start med lidt og tilføj så mere, hvis det bliver nødvendigt). Vend det hele godt rundt, indtil det bliver cremet og lækkert. Tilsæt mere af pastavandet, hvis nødvendigt. Smag til sidst til med peber (gerne friskkværnet). Server evt. med mere parmesanost på toppen. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars pande Køb her Fiskars gryde Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på en original Spaghetti Carbonara Her får du en super nem og lækker opskrift på en klassisk Spaghetti Carbonara lavet uden fløde. Den er lavet med hvidløg, løg, æggeblommer og selvfølgelig masser af ost og bacon. Det er én af de mest simple og lækre pastaretter og som oven i købet er let at lave. Vi har også en opskrift på Carbonara med fløde. Den finder du lige her, hvis du er mere til en version med fløde i. Hvis man skal lave den på den helt klassiske og originale, italienske måde, så skal retten dog laves uden fløde. Den skal derimod blot laves på bacon, ost, æggeblommer og pasta. Og selvfølgelig salt og peber. Det bliver ikke mere simpelt og mere lækkert! Italiensk pasta med bacon Man går altså bare aldrig galt i byen med sådan en klassisk spaghetti carbonara. Den er bare god hvad enten det er en hverdagsaften eller en weekend. Sørg for at bruge en god parmesanost og helst ikke det, som man kan købe færdigrevet i en pose. Det bedste resultat fåes altså ved at bruge en “rigtig” ost. Skal jeg bruge past. æggeblommer? Nej, det behøves du ikke. Vi bruger helt almindelige æg. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.