Tilmeld nyhedsbrev

Spaghetti carbonára

Spaghetti carbonára

Spaghetti carbonára

Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Nem opskrift på spaghetti carbonára med fløde. Pasta carbonára er en af vores yndlings pastaretter og den er så nem at lave, da den kun kræver få ingredienser. Riv godt med parmesanost på toppen og så har du en vildt lækker og nem aftensmad.

Ingrediensliste

  • 200 g. bacon
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 3 æg
  • Salt/peber
  • 30 g. parmasan
  • 300 g. spaghetti

Fremgangsmåde

1. Kog spaghetti efter anvisningen på pakken.
2. I en gryde steges bacon til det er sprødt. Imens hakkes løg og hvidløg fint.
3. Tag derefter baconen op i en lille skål, og lad fedtet blive i gryden.
4. Svits løg og hvidløg i baconfedtet.
5. Tilsæt fløde, det stegte bacon (lad evt. lidt blive til pyntning) salt, peber og revet parmasan.
6. Rør rundt og lad det blive lidt varmt.
7. Tag nu gryden af varmen og vent til saucen er en lille smule nedkølet.
8. Pisk æggene sammen i en skål og rør dem herefter ud i saucen.
9. Rør godt rundt og lad det evt. stå 5 minutter for at trække. Så får du en langt mere cremet pastaret.
10. Server evt. med friskrevet parmasan og lidt sprødt bacon på toppen.

Bedøm denne ret

Når vi mangler ideer til nem aftensmad, så elsker vi italienske pastaretter. De er nemlig nemme at lave og kræver ofte kun få ingredienser. Pastaretter er nemlig dejlig nemt, når man kun skal lave mad til 2 eller 1. Her får du vores bud på en opskrift på en lækker pasta carbonára, som er en de bedste italienske specialiteter. Vi har været i Italien et par gange og seneste gang i Rom, hvilket er en helt fantastisk by. Der er bare en helt speciel stemning og ro, når man går i de små smalle gader og sætter sig på en hyggelig lille restaurant for at få god italiensk mad.

Så når vi om sommeren sidder på altanen med en lækker pastaret og et koldt glas hvidvin, så drømmer vi os tilbage til de smalle gader, den gode stemning og den gode mad. Det er netop det god mad kan, det kan bringe gode minder frem og det er lige præcis hvad denne spaghetti carbonára gør. En lækker pastaret med fløde, som er den perfekte aftensmad en lun sommeraften.  

Kommentarer

    1. Hej Signe

      3 æg, den er lige smuttet da vi flyttede opskrifterne over på den nye hjemmeside. Det er skrevet til nu. Vi beklager!

      Knus

Skriv en kommentar