Spinatsalat med tomat og saltmandler Spinatsalat med tomat og saltmandler Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 0 minutter Samlet tid 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på spinatsalat med cherrytomater, fetaost og saltmandler vendt i en hurtig dressing. Den bedste opskrift. Ingrediensliste Spinatsalat 50 g. frisk spinat 0,5 stk. rødløg 150 g. frosne edamamebønner uden bælg 150 g. cherrytomater 100 g. fetaost 75 g. saltmandler Dressing 3 spsk. olivenolie 2 tsk. sød sennep 1 spsk. citronsaft 1 spsk. akaciehonning salt/peber Fremgangsmåde Skyl spinat. Skær rødløg ud i tynde skiver. Halver cherrytomater. Kom edamamebønner op i en skål og hæld kogende vand over. Skyl dem herefter i koldt vand. Hvis du bruger feta fra blok, så skæres den ud i små tern. Nu til dressingen. Find et lille glas med låg frem eller noget andet, hvor du har mulighed for at ryste det. Kom alle ingredienserne til dressingen op i bøtten. Ryst det godt sammen til dressingen tykner en smule. Bland alle tingene til salaten og kom til sidst dressingen over. Fordel saltmandler udover. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på spinatsalat med tomat og saltmandler Her får du opskriften på en lækker spinatsalat med tomat, saltmandler, fetaost, bønner og rødløg, som er vendt i en hurtig sennepsdressing. Mangler du lige en hurtig salat til weekendens grillmad eller noget nemt tilbehør, så skal du altså lave den her! En salat med god fylde og med en god blanding af forskellige teksturer. Præcis som vi bedst kan lide en salat. Så er en salat nemlig spændende og på ingen måde kedelig. Vi har virkelig fået udfoldet en interesse for at sammensætte lækre salater. Engang var vi typerne, som bare lavede en salat af iceberg, tomat, agurk og måske lidt melon. Ikke fordi, at der er noget galt i det. Bestemt ikke! Men man kan simpelthen sammensætte så mange smagsfulde salater, som løfter din hovedret endnu mere. Den her nemme grønne salat er med spinat, små saftige cherrytomater, sprøde saltmandler og en cremet feta. Edamamebønnerne giver god fylde og rødløg giver lidt skarphed til salaten. Den absolut lækreste kombination, som kun bliver endnu bedre af den hurtig dressing. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter og ideer på grønne salater Salat med spinat og tomat Vi bygger gerne vores salat op omkring spinat. En salat med spinat kan nemlig bære de fleste elementer. Måske du også er vokset op med en ide om, at du ikke brød dig om spinat. Måske det stammer fra Skipper Skræk tiden? Men spinat er jo faktisk en type salat, som ikke har en ret kraftig smag. Den er faktisk meget neutral i smagen og er derfor god at bruge som base for en salat. En salat med spinat er god som tilbehør til stort set alle retter. Den her salat serverer vi gerne til et stykke lækkert kød, til bolognese, til lasagne og meget mere. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.
Der står under punkt 5 at persillen hakkes fint, men der står ingen persille under ingredientlisten. Er det med eller uden Persille? Svar