Stegt torsk

Stegt torsk
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på stegt torsk, som er stegt i smør på panden. Smørstegt torskeloins er lækkert til aftensmad, evt. med kartofler og salat.

Ingrediensliste

  • 300 g. torsk
  • 1 tsk. smør
  • raps- eller solsikkeolie
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Opvarm olie på en pande ved høj varme.
  2. Læg torsk på panden og skrue ned på mellem-høj varme.
  3. Steg i cirka 5 minutter på hver side – kom smør på panden når fisken vendes – krydder undervejs med salt og peber.
Bedøm denne ret

Opskrift på stegt torsk

Stegt torsk på panden er én af de nemmeste og lækreste måder at tilberede torsk på efter vores mening. Det kræver meget få ingredienser og så får du altså den lækreste smørstegte torskefilet. Den kan serveres til en omgang kartofler, en hurtig hvidvinssauce og en grøn salat. Den kan også serveres ovenpå en puré eller lignende. Det kunne være en ærtepuré.

Torsk er et delikat stykke fisk, som nok også er noget af det, som vi oftest får, når vi skal have fisk. Man kan tilberede torsk på så mange forskellige måder. Det kan steges på pande som her eller det kan bruges til fish and chips, til hjemmelavede fiskepinde osv. Der er mange muligheder, når det gælder torsk. Hvis du ikke er så vant til at bruge torsk, så er det en god idé at starte med bare at stege torsken. Det er en nem måde at få et delikat stykke torsk på.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med torsk her

Stegt torsk

Stegt torskeloin

En stegt torskeloin er lækkert til aftensmad, men den kan også bruges som forret. Vi har ofte serveret torsk som forret. Et stykke smørstegt torsk, en hvid sauce, lidt stegte grøntsager i form af porre eller asparges og måske en urteolie. Det er simpelt, men nøj hvor smager det godt. Og det er sådan en ret, som vores gæster altid elsker at få serveret.

Pandestegt torsk

Et stykke pandestegt torsk er som sagt en nem måde at tilberede torskefilet på. Det smager skønt, når det steges i en blanding af smør og olie. Pas endelig på, at du ikke får stegt torsken for meget. Den er færdig, når den begynder at dele sig i flager. Så vær opmærksom på hvor tyk din torskefilet er. Det kan være, at den skal have lidt mindre tid. Hold i stedet øje med hvordan den ser ud under tilberedningen.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar