Sund chokoladesmoothie

Nem opskrift på en sund og mættende chokoladesmoothie
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en sund chokoladesmoothie med banan og peanutbutter. Den er mættende og er perfekt som en sund snack til at tage lækkersulten.

Ingrediensliste

 • 2 stk. frossen banan
 • 1 spsk. bagekakao
 • 2 stk. dadler
 • 1 spsk. peanutbutter
 • 3 dl. mælk

Fremgangsmåde

 1. Fjern stenen fra dadlerne.
 2. Blend alle ingredienserne sammen i en blender. Du kan bruge alm. mælk eller du kan bruge plantemælk, hvis den skal være uden mælkeprodukter.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på en sund og mættende chokoladesmoothie

Opskrift på en lækker og sund chokoladesmoothie. Den består af bananer, dadler og en lille klat peanutbutter. I stedet for sukker, så er den sødet med bananer, som er godt modne og dadler. Det gør også din smoothie super cremet.

Hvis du ikke bryder dig om dadler generelt, så frygt ikke. Man kan nemlig slet ikke smage dem, da de alligevel bliver blendet sammen med alt det andet. I forhold til kakaopulver, så bruger vi rå usødet kakao.

Det er en perfekt smoothie til at tage sukkertrangen eller hvis man blot vil have et sundere alternativ til en chokolademilkshake. Vi laver ofte den her om aftenen, når den søde tand melder sig og man har lyst til noget køligt. Den er super nem at lave og kræver ikke fancy ingredienser eller meget tid.

LÆS OGSÅ: Smoothiebowl med blåbær

Nem opskrift på en sund og mættende chokoladesmoothie

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Hej,

   Du kan se kalorieindhold på alle vores opskrifter som medlem af Mit Mummum og i vores app <3

   Kh

Skriv en kommentar