Toffifee Hjemmelavet toffifee Opskrift til 102030405060708090100 stk. Opskrift til 30 stk. Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 1 time Samlet tid 1 time og 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hjemmelavet toffifee, som er lavet på kun 5 ingredienser. Lav selv de lækre chokolader, som smager helt fantastisk. Ingrediensliste 15 stk. fudge 30 stk. hasselnødder 50 g. nougat 50 g. lys chokolade 50 g. mørk chokolade Fremgangsmåde Start med at riste hasselnødderne. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Placer dine hasselnødder på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist nødderne i 10 min. Tjek halvvejs og rør evt. lidt rundt i dem. Lad nødderne afkøle. Rul dem mellem hænderne, så “skindet” løsnes og du kan pille det af. Kom alle de afskallede hasselnødder op i en skål. Find din halvkugleform frem. Tag et par stykker vaniljefudge ad gangen. Del dem i halve. Kom dem i en skål og giv dem mellem 10-15 sek. i mikroovnen (Indtil de bliver bløde. De må ikke smelte). Form et halvt stykke fudge, så den først bliver rundt. Tryk den herefter lidt flad og fordel i hullerne i formen. Fortsæt sådan med alle dine fudge stykker. Placer en hasselnød ned i fordybningen fudgen. Hak lys chokolade fint. Kom lys chokolade og nougat op i en skål, som kan tåle at komme i mikroovnen. Smelt det sammen i 10-15 sekunders intervaller til det er smeltet sammen til en ensartet masse. Lad det køle en smule af. Fordel herefter chokolade-nougat blandingen ovenpå fudgen og hasselnødden, så nødden bliver dækket. Sæt formen på køl, så det kan sætte sig. Hak mørk chokolade. Kom det i en skål og smelt det i mikroovnen i 10-15 sekunders intervaller eller over et vandbad. Brug en lille ske til at fordele en klat mørk chokolade ovenpå alle dine toffifees. Sæt formen tilbage på køl, så den mørke chokolade kan sætte sig. Når alle lagene har sat sig, så tages formen ud fra køl. Vend den på hovedet og slå ganske let mod bordpladen, så alle dine toffifees ryger ud. Opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet eller et køligt sted. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på hjemmelavet toffifee Her får du opskriften på hjemmelavet toffifee lavet på den nemme måde! De er nemlig lavet med kun 5 ingredienser. Det er altid sjovt at prøve at lave nogle af de slikvarianter, som vi kender fra butikkerne. Derfor skulle vi selvfølgelig begive os ud i et projekt med hjemmelavet toffifee. Den nemme måde at lave dem på er ved at bruge vaniljefudge, som man kan købe i stort set alle bland-selv butikker. De deles i halve, så de er knap så store. Så lunes de i mikroovnen, så de bliver bløde og så kan man komme dem ned i en halvkugleform. Så toppes de med en ristet hasselnød, en nougat-chokoladecreme og så selvfølgelig mørk chokolade på toppen. Det er et hyggeligt lille projekt. Du kan også lave dem til konfektfadet til jul. Vi er sikre på, at der er mange, som vil synes, at det er så sejt med hjemmelavede toffifees. LÆS OGSÅ: Find alle vores opskrifter på hjemmelavet slik her Fudge med nougat og hasselnød En toffifee er den helt fantastiske kombination af vaniljefudge, en ristet hasselnød og så en chokolade-nougatcreme og mørk chokolade. Vi elsker dem, da det er den perfekte kombination af noget sprødt og sødt. Hvis du ikke har en halvkugleform, som du kan lave dem i, så kan du også blot lave det i et firkantet fad. Pres vaniljefudge ned i bunden. Top med de ristede hasselnødder, nougatcremen og mørk chokolade på toppen. Så kan de skæres ud i sådan nogle toffifee-bidder i stedet! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.