Tortillapandekager Tortillapandekager Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 stk. Opskrift til 10 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og hurtig opskrift på hjemmelavede tortillapandekager, som du kan bruge til mexicanske pandekager med fyld. Ingrediensliste 3 dl. vand 500 g. hvedemel 3 spsk. olivenolie 2 tsk. salt Fremgangsmåde Hæld vand i en skål eller røremaskine. Tilsæt olie og salt. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt og ælt det sammen til en fast dej. Lad dejen hvile 10 minutter. Del dejen i 10 lige store stykker. Rul hver klump dej tyndt ud i hvedemel. Varm en pande op (gerne en med god slip-let belægning) uden olie eller smør. “Bag” hvert brød på panden i ca. 30-60 sekunder på hver side. Sådan fortsætter du med alle brødene. Opbevar dem under et fugtigt klæde, som de bliver færdige til. Server med det samme. Du kan også lune dem lige inden servering. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på tortillapandekager Her får du opskriften på hjemmelavede tortillapandekager, som du kan bruge til mexicanske pandekager med fyld. De er super nemme og hurtige at lave, da de ikke kræver hævning. De er nemlig lavet på kun 4 ingredienser og det er vand, hvedemel, salt og lidt olie. Det giver nogle lækre pandekager, som vi elsker at fylde med en masse grøntsager, dyppelse og enten kød eller falafler. Måske du også har tendens til at købe de færdiglavede tortillapandekager, når den skal stå på fyldte pandekager. Vi kan dog varmt anbefale at give dig i kast med at lave dem selv, da det virkelig smager så meget bedre. Vi kan dog godt se, at det måske ikke lige er det de fleste har tid til i hverdagen. Men hvis der skal gøres lidt ekstra ud af det i weekenden, så er det her altså et super oplagt projekt. LÆS OGSÅ: Foccaciabrød med hvidløg Hjemmelavede tortillapandekager Brug de hjemmelavede pandekager til fyldte, mexicanske pandekager. Vi fylder dem altid med en form for kød eller falafler. Det kunne blandt andet være krydret oksekød eller kylling. Derudover serverer vi også forskellige slags grøntsager til som spinat, agurk, tomat, majs, rødløg osv. Og det er vel ikke mexicanske pandekager uden at servere guacamole, creme fraiche og salsa til. Uanset hvad, så elsker vi den her form for ‘byg-selv’ mad, hvor man selv kan fylde sin pandekage med præcis det man har lyst til. Det er hyggelig mad og samtidig også rigtig børnevenlig mad, da børnene kan putte det fyld i, som de kan lide. Det er derfor et måltid, hvor både børn og voksne kan være med. Vi laver også gerne en omgang syltede rødløg eller noget til for lige at gøre det lidt ekstra spændende. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.