Tunsalat med hytteost Tunsalat med hytteost Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en sund tunsalat med hytteost, rødløg og forårsløg. Brug din tun med hytteost på knækbrød, i sandwich, i salater osv. Ingrediensliste 0,5 stk. rødløg 0,5 bundt forårsløg 2 ds. tun på dåse 2 spsk. mayonnaise 200 g. hytteost 2 spsk. creme fraiche 2 tsk. citronsaft 1 tsk. chilisauce salt/peber Fremgangsmåde Hak rødløg og forårsløg fint. Dræn tun (OBS: vægt er angivet i drænet vægt). Kom alle ingredienserne op i en skål og rør det godt sammen. Juster evt. med mere creme fraiche. Smag evt. til med mere citronsaft, salt og peber. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på tunsalat med hytteost Vil du gøre din tunsalat ekstra mættende og mere proteinrig, så skal du lave den her tunsalat med hytteost og forårsløg. En virkelig god og mættende salat, som kan bruges som fyld på knækbrød, i sandwich, på rugbrød eller til salat. Vi rører gerne en eller anden form for pålægssalat sammen i starten af ugen, som man kan bruge som dagene løber. Sådan en omgang her er god både til frokost, madpakke, men også som en snack. Vi får ofte en skive knækbrød med tunsalat der i de sene eftermiddagstimer. Man har ofte brug for lidt energi, men skal ikke spise sig mæt, fordi aftensmaden jo også nærmer sig. Og så er det genialt med sådan en omgang tunsalat. Vi har brugt dåsetun med vand, men du kan også sagtens bruge den variant med olie. Derudover har vi brugt hytteost, creme fraiche, forårsløg, rødløg og lige et skvæt chilisauce. Det giver lige et lille kick, hvilket klæder tunsalaten rigtig godt. Men det kan også sagtens udelades. LÆS OGSÅ: Se flere ideer på pålægssalater her Tun med hytteost Det er genialt at røre sin tun med hytteost. På den måde får man masser af proteiner, som gør, at den holder dig mæt længe. Normalvis vil man røre sin tunsalat op på creme fraiche eller mayonnaise, men man kan altså sagtens bruge hytteost. Og hvis du ikke er så vild med “klumperne”, så kan du blende den med en stavblender inden. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.