Vegetarhotdogs

Opskrift på vegetarhotdogs 
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

2 timer

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

2 timer og 30 minutter

Beskrivelse

Opskrift på vegetarhotdogs med hjemmelavet hotdogbrød, vegetarisk pølse og selvfølgelig en masse toppings.

Ingrediensliste

  • Hotdogbrød

  • 5 dl. vand
  • 25 g. gær
  • 1 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 3 spsk. sojayoghurt
  • 0,5 tsk. salt
  • 1 spsk. sukker
  • 700 g. hvedemel
  • Andet

  • 8 stk. vegetarpølser
  • 1 stk. løg
  • 2 spsk. ketchup
  • 2 spsk. sød sennep

Fremgangsmåde

Hotdogbrød

  1. Opløs gær i lunkent vand.
  2. Olie, salt, sojayoghurt og sukker tilsættes.
  3. Mel tilsættes lidt efter lidt imens der æltes. Æltes til du har en glat og smidig dej. Kan godt være, at du skal tilsætte lidt mere mel.
  4. Dejen deles i ca. 20 stykker af 70 g. stykket. Tril dem til lange pølser. Se billede længere ned.
  5. Placeres på en bageplade beklædt med bagepapir, hvorefter de hæver i 1,5 time. Inden bagning kan de evt. pensles med lidt vand eller kold kaffe. Du kan også drysse med lidt sesamfrø.
  6. Brødene bages ved 200 grader i cirka 15 min.
  7. Afkøles på en bagerist.

Samling

  1. Steg dine vegetarpølser i lidt olie på en pande.
  2. Hak løg fint.
  3. Server dine hotdogs med ketchup, rå løg, sennep. Du kan også servere ristede løg, syltede rødløg eller syltede agurker til.
Bedøm denne ret

Opskrift på vegetarhotdogs

Her får du en super let og lækker opskrift på vegetarhotdogs. Hjemmelavet hotdogbrød med en vegetarpølse og så kan du toppe med det du har lyst til. De er super nemme at lave og så er de virkelig et godt kødfrit alternativ til en almindelig hotdog.

Vi har fået ønsker om lidt flere vegetariske opskrifter, så det prøver vi at imødekomme. Hvis du har nogle specifikke ønsker, så er du meget velkommen til at skrive. De her hotdogs blev i hvert fald en succes og er perfekte som en vegetarisk aftensmad.

Opskrift på vegetarhotdogs  Opskrift på vegetarhotdogs 

LÆS OGSÅ: Vegetarbolognese med spaghetti

Vegetariske hotdogbrød

Hotdogbrød inden hævning Hotdogbrød efter hævning

De her hotdogbrød er lavet uden mælkeprodukter. I stedet har vi brugt vand og sojayoghurt. Vi bruger blot den neutrale sojayoghurt fra Alpro, men hvis du kender et andet mærke, som laver sojayoghurt, så kan det helt sikkert også bruges.

Følg også med på de sociale medier

Husk endelig også at følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet. Vi elsker at følge med I hvad du laver af lækre sager, så tag endelig @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan.

Skriv en kommentar