Velkomstdrink med hyldeblomst

gin med hyldeblomst
Opskrift til glas Opskrift til 2 glas

Forberedelsestid

3 minutter

Tilberedelsestid

1 minut

Samlet tid

4 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker velkomstdrinks med hyldeblomst. Den her hyldeblomstdrink er med hyldeblomst, lime, lemonsodavand og gin. En nem og lækker drink!

Ingrediensliste

 • 0,8 dl. gin
 • 4 spsk. hyldeblomstsirup
 • 3 dl. lemon sodavand
 • 8 stk. isterninger
 • 1 stk. passionsfrugt
 • 1 stk. lime
 • 0,25 bundt citronmelisse

Fremgangsmåde

 1. Hæld gin og sirup op i et glas. Rør godt rundt.
 2. Skær passionsfrugt i halve eller kvarte.
 3. Skær lime i skiver.
 4. Kom nu lime i og top med lemon sodavand.
 5. Tilsæt isterninger og top med passionsfrugt og citronmelisse.
Bedøm denne ret

Opskrift på velkomstdrink med hyldeblomst

Den lækreste velkomstdrink med hyldeblomst, lime og passionsfrugt. Det er én af vores absolut yndlings sommerdrinks, da den bare smager af sol og sommer. Vi har brugt vores hjemmelavede hyldeblomstsirup til drinken, men du kan sagtens bruge en købt sirup eller hyldeblomstsaft. En sirup er blot mere koncentreret, så man skal ikke bruge så meget af det.

Så hvis du lige mangler en lækker og smagfuld velkomstdrink til weekenden, så kan vi helt klart anbefale denne. Den smager uden tvivl af sol og sommer og plejer at falde i god jord hos alle vi serverer den for. Du kan også lave den i sådan en stor bowl, så folk selv kan øse op af den. Det ser nemlig rigtig pænt ud, hvis man så putter en masse passionsfrugt, lime og frisk mynte ned i.

Velkomstdrink med hyldeblomst

Hyldeblomstdrinks

Man kan lave en masse forskellige hyldeblomstdrinks, men denne er virkelig simpel og nem. Den er lavet med gin og lemonsodavand, så er det er den perfekte balance mellem syrligt og sødt. Pynt den af med frisk passionsfrugt og evt. lidt frisk citronmelisse eller lime.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Jeg har en masse hyldeblomstsaft i fryseren kan jeg lave velkomst drinks til ca. 35 i en bowle og hvor meget af hver skal jeg ca. bruge

  1. Hej Solveig,

   Det kan du sagtens. Nu ved vi ikke hvor koncentreret din saft er, så vi anbefaler dig at smage til undervejs 🙂

   Kh

Skriv en kommentar