White Russian

White Russian
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på White Russian med kaffelikør, vodka og fløde/sødmælk. En nem drink på kun 3 ingredienser, som smager så godt.

Ingrediensliste

  • 3 cl. kaffelikør
  • 3 cl. vodka
  • 3 cl. piskefløde
  • 1 håndfuld isterninger

Fremgangsmåde

  1. Kom kaffelikør og vodka i et glas. Rør sammen med en ske eller en drinkspind.
  2. Top med en håndfuld isterninger.
  3. Hæld til sidst piskefløde eller sødmælk i. Juster evt. til med mængden af fløde/sødmælk alt efter hvor stærk den skal være.
  4. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på White Russian

En White Russian eller en hvid russer er en nem, hurtig og virkelig god drink! Hvis du elsker kaffe, så er der ingen tvivl om, at den her er lige noget for dig. Den består af vodka, kaffelikør og enten fløde eller sødmælk. Det er en drink og cocktail, som er virkelig hurtig at lave, da alle tingene bare skal hældes sammen eller shakes sammen.

LÆS OGSÅ: Klik her og find masser af drinksopskrifter

White Russian

Drink med kaffelikør og vodka

Det er en virkelig simpel drink, som består af kaffelikør, ofte Kahlua, vodka og så enten fløde eller sødmælk. Det er lidt forskelligt om vi bruger fløde eller sødmælk. Det kommer både an på hvor “fed” og “sød” man vil have den. Skal den være knap så fed og rund i smagen, så er sødmælk et godt valg. Ellers kan man også lave en kombination af både fløde og mælk for at gøre den knap så fed i smagen.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar