Raviolisalat med grøn pesto og fetaost Raviolisalat med grøn pesto og fetaost Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en lækker og nem raviolisalat med grøn pesto, fetaost, cherrytomater og ristede pinjekerner. En nem frokost eller aftensmad. Ingrediensliste 250 g. ravioli med fyld af spinat og ricotta 40 g. grøn pesto 100 g. cherrytomater 100 g. frosne grønne bønner 40 g. fetaost 30 g. pinjekerner 30 g. frisk spinat 0,25 bundt frisk basilikum Fremgangsmåde Kog ravioli efter pakkens anvisning. 1 minut før de er færdige tilsættes frosne bønner i vandet og koger med det sidste minut. Når det er kogt drænes det for vand og vendes med pesto. Vend evt. lidt olivenolie i også, hvis det bliver lidt for tørt. Varm en pande op uden fedtstof. Kom pinjekerner på. Ryst panden jævnligt, indtil de har fået farve og begynder at dufte nøddeagtige. Tag dem så af panden. Halver cherrytomater. Knus feta. Vend ravioli, bønner, frisk spinat, og cherrytomater sammen og top med ristede pinjekerner, knust feta og frisk basilikum udover. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på raviolisalat med grøn pesto og fetaost Det her er opskriften på en hurtig og mættende raviolisalat med grøn pesto og fetaost. Når det bare skal være nemt og hurtigt til aftensmad, men hvor der samtidig gerne må været noget grønt til. Så er sådan en raviolisalat svaret. Vi bruger enten ravioli eller tortellini og gerne nogle med fyld af spinat og ricotta, da det spiller godt sammen med de resterende ingredienser. Man kan få sådan nogle vildt gode raviolier fra Netto, fra deres Premier mærke. De findes på køl og passer så godt i den her salat. Udover ravioli, så er der også cherrytomater, ristede pinjekerner, spinat, grønne bønner og fetaost i. Den lækreste kombination, som vi elsker til enten frokost eller en hurtig aftensmad. Anret det på et stort fad, som man kan tage af og server evt. med gnavegrønt eller en salat mere til. Det er lækker sommermad til de dage, hvor man ikke vil have gang i grillen, men blot vil have noget let og lækkert. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på måltidssalater her Måltidssalat med ravioli Vi laver virkelig ofte de her måltidssalater med enten ravioli eller tortellini. Fyldt pasta er bare vildt lækkert på den her måde, da det giver noget ekstra fylde til pastaen. Derudover vendes de i grøn pesto. Den kan man lave selv eller man kan købe en færdiglavet. Vi køber ofte dem, som findes på køl, som er lidt mere frisklavede. Men du kan selvfølgelig også bruge en anden slags pesto eller helt udelade det. Så ville vi dog vende raviolien i lidt olivenolie for at gøre dem knap så tørre efter de er kogt. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.