Fuglereder med is og bær Fuglereder med is og bær Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 stk. Opskrift til 8 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 1 time og 15 minutter Samlet tid 1 time og 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nemme marengs fuglereder med is og bær. En lækker dessert med marengs, is og friske bær. En rigtig god sommerdessert. Ingrediensliste Fuglereder 4 stk. æggehvide 250 g. sukker 1 tsk. hvidvinseddike 1 knivspids fint salt Fyld 1 liter vaniljeis 225 g. hindbær 30 g. pistacienødder Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Tænd ovnen på 100 grader varmluft. I en skål piskes æggehvider stive sammen med eddike med en elpisker. Tilsæt sukker lidt ad gangen. Pisk indtil du har en tyk og sej marengs. Det kan godt tage 5-10 minutter. Kom din marengs op i en sprøjtepose med stjernetyl. En bageplade med bagepapir gøres klar. Sprøjt 8 fuglereder ud. Bag dem på anden nederste rille i ovnen i 1 time. Sluk ovnen, når den ene time er gået. Lad ovnen køle helt af, inden du tager din bageplade ud (det hjælper med at tørre dem helt ud). Anret dine fuglereder på et stort fad. Kom en kugle is i og top med friske hindbær og lidt finthakkede pistacienødder (du kan evt. riste dem let på en tør pande inden, så de bliver mere sprøde). Server med det samme. Lås skærm Opskrift på fuglereder med is og bær Står du lige og mangler en dessert til weekenden, så kunne det passende være disse fuglereder med is og bær! Fuglereder er jo gået helt i glemmebogen, men det vil vi altså lave om på. Man kan lave så mange gode desserter med fuglereder. Både den klassiske marengs fuglerede, som toppes med flødeskum eller en creme af en art. Men prøv også gerne med is som her og nogle friske bær. Det bliver altså en herlig og nem dessert, som du også kan forberede dagen før. Påsken er også lige om hjørnet og her vil den her dessert også være oplagt. I stedet for pistacienødder, så kunne man hakke lidt marcipanæg og drysse udover. Dét er altså bare en fin påskedessert, som ligner små fuglereder. Fuglereder er jo ikke noget nyt. Vi kan personligt selv huske, at der i vores barndomsby blev solgt fuglereder ved den lokale bager. Man kan også købe dem færdiglavede i supermarkederne, men de er faktisk ganske nemme at lave selv også. Det er blot æggehvider, sukker, lidt eddike og et lille nip salt. Så skal det hele piskes godt og så sprøjtes ud som reder. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på desserter med is her Marengs fuglereder med fyld Marengs, is og bær er altid en god kombination. Så de her marengs fuglereder med fyld plejer altid at falde i god jord. Det er så lækkert med kombinationen af den sprøde marengs sammen med den kolde og friske is. Vi har blot købt en god vaniljeis og så kuglet den op og lagt i rederne. Derudover er de pyntet med hindbær, men der er ingen tvivl om, at når der kommer danske jordbær, så skal vi lave dem med det. Forestil dig lige sådan en sprød fuglerede med vaniljeis og danske jordbær. Vi kan slet ikke vente på den danske sommer ved tanken om det! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.