Tuna melt sandwich Tuna melt sandwich Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Tuna melt sandwich med hjemmelavet tunsalat. En tun sandwich med sennep, forårsløg og frisk dild. God til frokost eller aftensmad. Ingrediensliste Tun 1 ds. tun på dåse 1 spsk. mayonnaise 1 spsk. creme fraiche 1 tsk. grov sennep 1 stilk bladselleri 2 stk. forårsløg 0,25 bundt frisk dild 1 tsk. citronsaft salt/peber Andet 2 stk. sandwichbolle 100 g. cheddar Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Hak bladselleri, dild og forårsløg fint. Dræn tunen. I en skål kommes tun, bladselleri, forårsløg, frisk dild, creme fraiche, mayonnaise, grov sennep, citronsaft samt salt/ peber. Rør godt sammen. Tænd for paninijern, toastjern eller opvarm en pande på medium varme. Riv cheddar på et rivejern. Skær bollen over og kom cheddar på underbollen, dernæst tunsalat og til sidst lidt mere cheddar inden overbollen kommes på. Rist nu sandwichen til osten er godt smeltet og brødet er blevet gyldent. Server med det samme. Lås skærm Opskrift på tuna melt sandwich Tuna melt sandwich er det amerikanske bud på en tunsandwich. Det er en tunsandwich i en sandwichbolle med revet cheddar i. Selve tunsalaten er lavet med bladselleri, dild og forårsløg. Udover det, så er der også creme fraiche og mayonnaise i. Du får en snasket og smagfuld sandwich med tun, som bliver sprød udenpå. Hvis du gerne vil prøve en opgraderet version af en tunsandwich, så kan vi kun anbefale en tuna melt sandwich. På en tur til USA fik vi engang en helt fantastisk tuna melt. Den der kombination af det sprøde brød med ost og tunsalat er simpelthen så god. Selvom vi altid har været vant til at få en tunsalat kold, så er det altså godt, når den varmes i brødet sammen med osten. Så har du endnu ikke prøvet det, så kan det kun anbefales. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på sandwich her Tun sandwich Sådan en tun sandwich er god til frokost, men også til aftensmad, hvis det skal være hurtigt og nemt. Udover tunsalat og ost, så kan man også opgradere den yderligere. Vi tilføjer nogle gange nogle friske skiver agurk eller syltede rødløg til sandwichen, når den er bagt. Så åbner vi bare forsigtigt op og kommer det i. Det giver en dejlig friskhed til sandwichen, så det ikke bliver alt for snasket. Men alt i alt, så er det her altså bare en god amerikansk tunsandwich. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.