Pisket krydderurtesmør Pisket krydderurtesmør Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 8 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Lav en lækker omgang pisket krydderurtesmør som tilbehør til aftensmaden, tapas eller til buffet. En nem og god opskrift. Ingrediensliste 250 g. smør 0,5 dl. kærnemælk 0,5 bundt frisk persille 0,5 bundt purløg salt Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Tag smør ud i god tid, så det kan nå at blive blødt. Kom det i en røreskål. Brug piskeriset på din køkkenmaskine eller en almindelig elpisker. Pisk smørret, indtil det er luftigt og lyst. Det tager omkring 7-10 minutter. I mens skylles og hakkes krydderurter helt fint. Kom så kærnemælk, salt og krydderurter i og fortsæt med at piske i yderligere 5 minutter. Anret på et lille fad og lad det stå ude ved stuetemperatur indtil servering. Lås skærm Opskrift på pisket krydderurtesmør En lækker omgang pisket krydderurtesmør lavet med persille og purløg. Hvis du skal pifte den almindelige krydderurtesmør op, så prøv at lave en pisket udgave. Pisket smør er så in lige for tiden! Det er også så lækkert, da man får pisket en masse luft ind i smørret. Det giver en luftig smør, som er helt perfekt at bruge på brød, i en bagt bagekartoffel eller lignende. Vi er kæmpe fans af pisket smør og kan kun anbefale at prøve at lave den her udgave med friske krydderurter. De friske krydderurter er nemlig begyndt at titte frem i vores køkkenhave. Vi har masser af purløg og persillen begynder også at komme. Derfor var vi nødt til at lave årets første omgang krydderurtesmør. Det er uundværligt tilbehør til grillmaden. Og i den her piskede udgave bliver det kun endnu bedre. LÆS OGSÅ: Se opskrifter på hjemmebagte flutes her Pisket smør med krydderurter Pisket smør med krydderurter laves ved at tage en blok smør, som står ude til det bliver blødt. Herefter piskes det med elpisker eller på en røremaskine, så man får pisket en masse luft ind i smørret. Udover smør, så tilsættes der også lidt kærnemælk og til sidst de finthakkede urter. Vi har brugt persille og purløg, men du kan bruge præcis de krydderurter, som du har lyst til. Vi har også lavet det med ramsløg og påtænker også at lave en udgave med estragon. Pisket smør med krydderurter er altså det lækreste tilbehør til grillmaden, til tapas eller lignende. Det er next level smør og vi er vilde med det. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.