Brombærkage Brombærkage Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 6 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en svampet, lækker og nem brombærkage. En simpel vaniljekage fyldt med søde brombær. Brombærkagen er nem at lave og kan sagtens fryses. Ingrediensliste 100 g. smør 100 g. sukker 2 tsk. vaniljesukker 3 stk. æg 2 spsk. citronsaft 1 tsk. bagepulver 80 g. hvedemel 100 g. brombær Fremgangsmåde Sukker, blødt smør og vaniljesukker piskes sammen med en elpisker. Tilsæt æg et ad gangen og pisk godt. Vend forsigtigt hvedemel, bagepulver og citronsaft i dejen. Kom dejen i en 22×22 cm form eller Ø22 cm springform og fordel brombær ovenpå. Pres nogle af dem ned i dejen. Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 17-20 minutter. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på brombærkage En lækker og nem opskrift på en svampet og fyldig brombærkage med friskplukkede brombær. Det er en simpel og mild kage med vanilje, som bliver fyldt med de let syrlige brombær, som er i sæson. Kagen kan også laves med andre slags bær, eksempelvis blåbær, hindbær eller solbær. Det er en god grundopskrift på en kage med bær, hvor du så blot kan bruge præcis de bær eller frugter du har lyst til. LÆS OGSÅ: Brombærtærte Kage med brombær Hvis du er til kage med bær, så vil denne kage med brombær helt sikkert være noget for dig. Det er en super svampet og lækker kage, som på ingen måde er tør. Du kan også toppe den med en lækker vaniljefrosting eller servere den med en klat creme fraiche rørt op med lidt sukker og vaniljesukker. Det er en skøn eftermiddagskage, som er perfekt til kaffen. Du kan også sagtens fryse kagen ned og så tage den op, hvis du eksempelvis får uventede gæster på besøg. Vi kan også varmt anbefale at bruge andre slags bær end brombær eller lave en kombination af flere forskellige slags bær. Et mix mellem brombær og hindbær vil eksempelvis også være super lækkert. Opskrifter på kager med brombær Man kan lave så mange lækre kager med brombær. Vi er så heldige at kunne få friskplukkede søde brombær fra vores forældre. Mange af de bær er brugt til at bage kager og tærter med brombær. Vi kan også anbefale denne brombærtærte, som du kan servere med creme fraiche eller vaniljeis. Det er en super lækker dessert med brombær. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Hejsa Hvis man fryser den ned – skal det så være mens den stadig er lun/varm? Og når den tages op fra frys, kan den så lunes uden at blive tør? Svar
Hej Lykke, Vi ville lade den køle af inden den bliver frosset 🙂 Og ja tag den op et par timer før du skal bruge den og så lun den blot hurtigt. KH Svar
Jeg tænker at bruge denne kage som bunden i en af de populære “talkager”. Hvad er jeres anbefaling til at komme på toppen? Chokolademousse, lys, hvid eller mørk chokolade, vanilje? Svar
Hej, Jeg tænker, at det hele kunne være super lækkert ovenpå, men umiddelbart noget med hvid chokolade eller vanilje ville være ekstra godt 🙂 Kh Svar