Skinkesnegle med pikant Skinkesnegle med pikant Opskrift til 612182430 stk. Opskrift til 12 stk. Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 3 timer Samlet tid 3 timer og 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på lækre og nemme skinkesnegle med pikant og peberfrugt. Hvis du mangler en idé til madpakken, så er disse rigtig gode og nemme at lave. Ingrediensliste Dej 2,75 dl. vand 1 dl. naturel yoghurt 0,5 dl. raps- eller solsikkeolie 30 g. gær 1,5 tsk. salt 460 g. hvedemel 100 g. grahamsmel Fyld 200 g. skinkestrimler 250 g. pikant flødeost 2 stk. rød peberfrugt 200 g. revet mozzarella Til pensling 1 stk. æg Fremgangsmåde Gær røres ud i vand. Herefter tilsættes natural yoghurt og det hele røres godt sammen. I stedet for yoghurt, så kan du erstatte med et andet surmælksprodukt. Du kan bruge creme fraiche, neutral skyr, græsk yoghurt osv. Olie tilsættes. Tilsæt salt og kom melet i lidt efter lidt og æltes godt sammen. Det er ikke sikkert, at du skal bruge alt melet. Dejen skal være en smule klistret. Læg dejen over i en stor skål og dæk til med et viskestykke. Sæt dejen til hævning i cirka 1 time et lunt sted eller til den er hævet til dobbelt størrelse. Rul dejen ud til en rektangel. Smør med pikant ost og top med skinkestrimler og finthakket peberfrugt. Drys med revet ost. Rul stramt sammen til en pølse. Skær ud med en skarp kniv – stykker på ca. 2-3 cm. Placer sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad sneglene efterhæve i 30 min. Pensl med sammenpisket æg. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og bag i ca. 12 min. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på skinkesnegle med pikant De lækreste skinkesnegle med pikant og peberfrugt. Hvis du trænger til lidt ny inspiration til madpakken, så kan vi anbefale disse snegle. De er lavet med udgangspunkt i almindelige pizzasnegle, men i stedet har vi fyldt dem med pikantost, skinke og peberfrugt. Det er en super lækker madpakkeidé til både børn og voksne. Vi plejer at lave en stor portion og så fryser vi dem ned. Så er de nemme at tage op om morgenen inden de skal bruges. De når nemlig at tø op på 2-3 timer og så kan man hurtigt lige lune dem på en brødrister, i ovnen eller blot spise dem, som de er. LÆS OGSÅ: Pizzasnegle Snegle med pikantost Du kan også bruge disse snegle som et madbrød. Udelad evt. skinke og lav dem med pikant og peberfrugt. Så er de altså super lækre som tilbehør til aftensmaden, på et tapasbord eller som en del af en større buffet. De kan jo som sagt også fryses ned, så du kan sagtens lave dem på forhånd og så blot tø dem op og lune dem inden servering. De ville være super gode som tilbehør til en sommerbuffet, til suppe og mange andre ting. Madpakkeidé med skinke Vi har lavet disse skønne snegle med skinke, men du kan også sagtens fylde dem med kylling i stedet. Du kan også sagtens udelade peberfrugt eller bruge lige præcis den flødeost du har lyst til. Vi forestiller os, at det også kunne være lækkert med en hvidløgsflødeost. Du kan også putte revet cheddar eller en anden slags ost i. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Først tak for en dejlig blog som jeg har fundet meget inspiration i:). Tænker du man kan erstatte grahamsmel med rugmel?. På forhånd tak. Vh Lene Svar