Store pizzasnegle med skinke og pepperoni

Store pizzasnegle med skinke og pepperoni

Verdens bedste pizzasnegle

Opskrift til stk. Opskrift til 25 stk.

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

3 timer

Samlet tid

3 timer og 30 minutter

Beskrivelse

Verdens bedste opskrift på nemme og lækre pizzasnegle med masser af fyld. Perfekte til madpakken, frokost eller som nem aftensmad. De vil helt sikkert falde i god jord ved alle pizzaelskere.

Ingrediensliste

  • 2,75 dl. vand
  • 1 dl. naturel yoghurt
  • 0,5 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 30 g. gær
  • 1,5 tsk. salt
  • 340 g. hvedemel
  • 260 g. durummel
  • 300 g. tomatsauce
  • 150 g. skinkestrimler
  • 75 g. pepperoni
  • Oregano
  • 1 pk. frisk mozzarellaost
  • 1 æg (til pensling)

Fremgangsmåde

  1. Gær røres ud i vand. Herefter tilsættes natural yoghurt og det hele røres godt sammen. I stedet for yoghurt, så kan du erstatte med et andet surmælksprodukt. Du kan bruge creme fraiche, neutral skyr, græsk yoghurt osv.
  2. Olie tilsættes.
  3. Tilsæt salt og kom melet i lidt efter lidt og æltes godt sammen.  Det er ikke sikkert, at du skal bruge alt melet. Dejen skal være en smule klistret. Læg dejen over i en stor skål og dæk til med et viskestykke.
  4. Sæt dejen til hævning i cirka 1 time et lunt sted eller til den er hævet til dobbelt størrelse.
  5. Del dejen i to og rul ud til en rektangel. Smør med tomatsauce, fordel skinke og pepperoni, fordel ost og drys med tørret oregano.
  6. Rul stramt sammen til en pølse. Skær ud med en skarp kniv – stykker på ca. 2-3 cm.
  7. Placer sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir.
  8. Lad sneglene efterhæve i 30 min. Pensl med sammenpisket æg.
    11. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og bag i ca. 15 min.

Bedøm denne ret

Opskrift på verdens bedste pizzasnegle

Den absolut bedste opskrift på store, nemme og lækre pizzasnegle med fyld af skinke, pepperoni, tomatsauce og ost. De store pizzasnegle er gode til madpakken eller til frokost. Vi plejer at bage en kæmpe portion, så vi kan fryse mange af dem ned og tage op efter behov. På den måde kan vi altid lune en, hvis vi får lyst til en pizzasnegl og vi kan altid få en spændende madpakke med på universitetet, da vi ikke altid føler for rugbrødsmadder.

Har du prøvet vores opskrift på pølsehorn? Mange af jer er enige i at de er VERDENS bedste af slagsen. Hop endelig forbi opskriften lige her.

Pizzasnegle dej

Denne dej er som udgangspunkt lavet på hvedemel og durummel. Vi tilsætter durummel, da vi synes det giver dem sådan et sprødt ydre, som vi synes pizzasnegle skal have. Hvis du gerne vil lave nogle grove og sunde pizzasnegle, så kan du med fordel erstatte 250 g. af melet med grahamsmel, fuldkornsmel eller speltmel.

De grove og sunde pizzasnegle er også super til madpakken, især til de små, da de mætter lidt mere. Når man laver dem med fuldkornsmel, så er det ikke sikkert, at der skal tilsættes lige så meget mel i opskriften generelt. Så tilsæt lidt ad gangen og mærk efter. Dejen skal slippe kanten, men stadig være lidt fugtig.

Pizzasnegle fyld

Man kan jo bruge lige nøjagtig det fyld man vil til sine pizzasnegle. Nogle gange laver vi dem med skinke og pepperoni, andre gange kun med skinke og nogle gange også med oksekød, kylling eller bacon.

Store pizzasnegle med skinke og pepperoni Store pizzasnegle med skinke og pepperoni Store pizzasnegle med skinke og pepperoni

Hvordan skal de opbevares?

Vi opbevarer altid pizzasneglene i en lukket pose i køleskabet. De kan holde sig gode i 2-3 dage, men skal dog lunes inden de spises – da de godt kan blive en smule hårde pga. den kølige temperatur. Du kan med fordel også fryse dem når de er nybagte og afkølede. På den måde kan du tage dem op af fryseren efter behov og blot lune dem kort. Så smager de ligesom nybagte pizzasnegle.

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

    1. Hej Josefine

      Jep, man deler dejen i to og ruller hver dej ud til rektangler. Så puttes fyld på og den rulles sammen og skæres ud 🙂

      Knus

  1. Hej 🙂
    Kan man bytte hvedemelen ud med noget fuldkornsmel? Eller er det bedst at at udskifte durummelen, som der bliver skrevet længere oppe?

  2. Hej 🙂
    Er netop i gang med at bage jeres pizzasnegle, men har opdaget at jeg kun har almindelig hvedemel tilbage. Kan man udelukkende anvende hvedemel, eller er de bedst hvis der også er durummel i? 😀
    V.H. Lotte

    1. Hejsa Lotte

      Du kan sagtens bare bruge hvedemel 🙂 Durummel gør bare, at de bliver en smule mere luftige og lækre.

      Knus

  3. Skal til at bage pizzasneglene, men har glemt at købe yoghurt. Kan man bruge creme fraiche i stedet, eller bliver det mærkeligt?

    Mvh Sofie

    1. Hej Sofie,

      Du kan altid erstatte surmælksprodukter med andre surmælksprodukter – så ved du det fremadrettet 😀
      Så du kan erstatte med creme fraiche, neutral skyr, en rest ymer osv.

      Kh

  4. Hej.
    Er det ikke meget mel i forhold til væske i dejen?
    Jeg har kun skulle bruge halvdelen af hver slags mel.
    Håber dog stadig de bliver gode☺️

    1. Hej Helle,

      Vi synes det er passende, men det kommer også an på hvilket mel man bruger, i forhold til hvor meget det suger og hvor meget dejen æltes 🙂

      Kh

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag