Smørrebrød med roastbeef

smørrebrød med roastbeef
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på højtbelagt smørrebrød med roastbeef. Hjemmelavet smørrebrød med roastbeef smager skønt til frokost eller til fødselsdag.

Ingrediensliste

  • 4 skiver rugbrød
  • 20 g. smør
  • 4 blade krølsalat
  • 8 skiver roastbeef
  • 4 spsk. remoulade
  • 4 spsk. ristede løg
  • 10 g. revet peberrod
  • 4 stk. cornichoner

Fremgangsmåde

  1. Smør dine rugbrødsskiver med smør. Pynt med krølsalat.
  2. Læg to skiver roastbeef på hver rugbrød. Du kan evt. folde dem, da det ser flot ud.
  3. Top med 1 spsk. remoulade på hver rugbrød.
  4. Pynt med revet peberrod, ristede løg, cornichoner og lidt spirer eller grønt.
Bedøm denne ret

Opskrift på smørrebrød med roastbeef

Hjemmelavet, højtbelagt smørrebrød med roastbeef, remoulade, ristede løg, peberrod og syltede agurker. Det er hvad sådan et godt stykke smørrebrød består af. Vi har lavet hjemmelavet remoulade og hjemmelavde ristede løg, men det er selvfølgelig helt valgfrit. Man kan også sagtens bruge færdigkøbte af slagsen. Men hvis man har tiden, så synes vi helt klart, at man skal lave en hjemmelavet omgang. Det gør bare lige det hele lidt mere lækkert.

Du kan servere hjemmelavet smørrebrød til frokost, til fest eller hvis du bare vil forkæle lidt ekstra og gøre noget ud af den sædvanlige rugbrødsmad. Vi kan især anbefale at lave smørrebrød, hvis man skal have et mindre antal gæster. Vi har endnu ikke prøvet, at det ikke er faldet i god jord.

LÆS OGSÅ: Smørrebrød med fisk

smørrebrød med roastbeef

Rugbrød med roastbeef

Kombinationen af rugbrød, roastbeef, remoulade, peberrod osv. er helt fantastisk. Man får både sødme og syrlighed, hvilket er essentielt for god mad. Vi har brugt små cornichoner, men du kan også sagtens bruge almindelige syltede agurker. På toppen har vi pyntet med lidt hvidløgsspirer, som også giver en god smag til resten af maden.

Hvis du skal servere smørrebrød for gæster, så anbefaler vi, at du laver lidt forskellige slags. Vi plejer personligt selv at lave denne med roastbeef, en med æg, en med fisk og én med enten hamburgerryg eller rullepølse. Det er nem og lækker gæstemad, som samtidig heller ikke er alt for svært at lave. Mange af tingene, som remoulade, kan laves på forhånd, så det er nemt at samle.

Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar