Smørrebrød med fiskefilet og remoulade

smørrebrød med fiskefilet og remoulade
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på højtbelagt smørrebrød med fiskefilet, remoulade, kørvel og citron. En lækker rugbrødsmad med fisk, som du kan nyde til frokost.

Ingrediensliste

  • 4 skiver rugbrød
  • 20 g. smør
  • 4 blade krølsalat
  • 4 stk. rødspættefilet
  • 1 stk. æg
  • 50 g. rasp
  • salt/peber
  • 4 spsk. remoulade
  • 1 stk. citron
  • 0,25 bundt frisk kørvel

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg sammen i en skål.
  2. Put rasp i en anden skål sammen med salt og peber.
  3. Vend først dine fisk i æggemassen og herefter i rasp, så fisken er helt dækket.
  4. Varm en pande op med 3-4 spsk. smør.
  5. Steg dine fiskefileter på panden, ca. 2-3 minutter på hver side.
  6. Tag dine fisk af panden og lad dem evt. dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  7. Smør dine rugbrødsskiver med smør. Pynt med krølsalat.
  8. Læg dine fisk på. Top med 1 spsk. remoulade, lidt grønt og skær citron ud i både, som du serverer dertil.
Bedøm denne ret

Opskrift på smørrebrød med fiskefilet og remoulade

Det lækreste hjemmelavede smørrebrød med fiskefilet, hjemmelavet remoulade og citron. Den her variant med fisk må være én af vores absolut yndlings kombinationer, når det gælder højtbelagt smørrebrød. Og vi elsker smørrebrød! Det er så nemt at lave og så fint at servere, hvis man skal have gæster til frokost. I stedet for at anrette det, så kan man også sagtens servere tingene hver for sig, så man selv kan anrette.

Server dit hjemmelavede smørrebrød, hvis frokosten skal være lidt ekstra lækker eller hvis du får gæster. Det er perfekt til en frokost med veninderne.

LÆS OGSÅ: Smørrebrød med æg og asparges

smørrebrød med fiskefilet og remoulade

Rugbrød med fisk

Vi bruger rødspættefileter til denne rugbrødsmad. Dem vender vi i æg og herefter i rasp. Det giver lækre og sprøde fiskefileter, som er 1000 x gange end dem man kan købe frosne og færdiglavede. Frisk fisk kan dog også være dyrt, så det er selvfølgelig heller ikke noget vi får hver dag. Men når det skal være lidt ekstra godt, så tager vi en tur til fiskemanden og køber friske rødspættefileter.

Udover fisken, så topper vi den også med hjemmelavet remoulade. Når man i forvejen går all in på god fisk, så kan man lige så godt gå hele vejen og også lave en luksus remoulade. Fisk og remoulade går bare godt sammen og derudover pynter vi også lige af med lidt grønt og en citronbåd. Det er én af de lækreste frokost ideer vi kan komme i tanke om, som også er super hurtigt og nemt at lave.

Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar