Bagt spidskål med serranoskinke Bagt spidskål med serranoskinke Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse En nem opskrift på bagt spidskål svøbt i parmaskinke, penslet med hvidløgsolie. Det er det perfekte tilbehør til aftensmaden eller hvis man skal have gæster og lave mad til mange. Det er nemt at lave og kræver ikke de store færdigheder i køkkenet. Ingrediensliste 1 stk. spidskål 240 g. serranoskinke 1 fed hvidløg 5 spsk. olivenolie salt/peber Fremgangsmåde Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Halver spidskål på den lange led. Del hver halvdel i 3 både. Put et til to stykker serranoskinke rundt om hver båd. Placer på en bageplade beklædt med bagepapir. Pres hvidløg i en hvidløgspresser eller hak meget fint. Bland hvidløg med olie. Pensl bådene med hvidløgsolien. Drys med salt og peber. Bages i ca. 10-12 min. indtil skinken er sprød (afhænger af hvor god din ovn er) Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på bagt spidskål med serranoskinke Nem opskrift på bagt spidskål med serranoskinke. Vi kan ikke være de eneste, som ofte står og mangler inspiration til tilbehør til aftensmaden eller til grillmad. Så her den anden dag, hvor vi var ved at eksperimentere med opskrifter med spidskål, så kom vi på den geniale idé at svøbe det i parmaskinke og bage det i ovnen. Og det smagte helt fantastisk! Vi er vant til at bruge spidskål i spidskålssalat, men det her er en helt anderledes måde at bruge det på. Det er sundt tilbehør og man kan vælge at lave det i ovnen, som vi gjorde. Men det vil helt sikkert også være godt stegt på panden eller på en grill. Serranoskinken kan også byttes ud med bacon, hvis man gerne vil have en lidt federe smag. Vi penslede det lige med et tyndt lag hvidløgsolie og det løftede virkelig lige det hele til et nyt level. Vi kommer helt sikkert til at servere dem en masse gange i løbet af sommeren, når vi skal have grillmad og gæster. LÆS OGSÅ: Portobellosvampe fyldt med spinatfyld Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.