Spaghetti carbonara med fløde Spaghetti carbonara med fløde Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på spaghetti carbonára med fløde. Pasta carbonára er en af vores yndlings pastaretter og den er så nem at lave, da den kun kræver få ingredienser. Riv godt med parmesanost på toppen og så har du en vildt lækker og nem aftensmad. Ingrediensliste 200 g. bacon i tern 1 stk. løg 1 fed hvidløg 2,5 dl. madlavningsfløde 2 stk. æggeblomme salt/peber 30 g. parmesan 200 g. spaghetti Køb alle ingredienser på Nemlig Fremgangsmåde Kog spaghetti efter anvisningen på pakken. På en pande steges bacon til det er sprødt. Imens hakkes løg og hvidløg fint. Tilsæt løg og hvidløg i panden og lad det stege kort. Tilsæt fløde, parmesan, salt, peber og æggeblommer. Tag nu gryden af varmen og vent til saucen er en lille smule nedkølet. Tilsæt det kogte pasta og lad det evt. stå 5 minutter for at trække. Så får du en langt mere cremet pastaret. Server evt. med friskrevet parmasan på toppen. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 4 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars pande Køb her Fiskars gryde Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Fiskars rivejern Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på spaghetti carbonara med fløde Når vi mangler ideer til nem aftensmad, så elsker vi italienske pastaretter. De er nemlig nemme at lave og kræver ofte kun få ingredienser. Denne Spaghetti Carbonara med fløde er virkelig god. Vi har både en opskrift på Carbonara med og uden fløde. Her får du vores bud på en opskrift på en lækker pasta carbonára, som er en de bedste italienske specialiteter. Vi har været i Italien et par gange og seneste gang i Rom, hvilket er en helt fantastisk by. Der er bare en helt speciel stemning og ro, når man går i de små smalle gader og sætter sig på en hyggelig lille restaurant for at få god italiensk mad. Vi forbinder altid Spaghetti Carbonara med en rigtig ferie ret, da den altid er at finde på menukortene i udlandet. Det er en skøn ret, som man altid kan spise. LÆS OGSÅ: Cannelloni med spinat og ricotta Så når vi om sommeren sidder på altanen med en lækker pastaret og et koldt glas hvidvin, så drømmer vi os tilbage til de smalle gader, den gode stemning og den gode mad. Det er netop det god mad kan, det kan bringe gode minder frem og det er lige præcis hvad denne spaghetti carbonára gør. En lækker pastaret med fløde, som er den perfekte aftensmad en lun sommeraften. Elsker du klassiske pastaretter som denne? Så bør du gå på opdagelse i alle vores opskrifter på pastaretter lige her. Hvor stammer Spaghetti Carbonara fra? Carbonara er en italiensk pastaret, som består af sprød bacon (oprindeligt pancetta), spaghetti, æggeblommer og parmesan. Kan jeg lave Carbonara uden fløde? Ja, en original Carbonara laves uden fløde. Mange tilføjer dog fløde for at gøre den mere cremet. Hvilken vin er god til Carbonara? Pastaretten er en lidt tung og fed ret. Derfor kan man både servere en frisk eller fyldig rødvin til. Er du mere til hvidvin, så vil en chardonnay eller pinot grigio være god. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej Signe 3 æg, den er lige smuttet da vi flyttede opskrifterne over på den nye hjemmeside. Det er skrevet til nu. Vi beklager! Knus Svar
Hvorfor bruger man æg? Og er det ikke “farligt” ikke at koge sovsen op bagefter de er kommet i? Piskes, bare med gaffel eller piskeris? Svar
Hej Maria, Der skal æg i næsten alle opskrifter på carbonara 🙂 Nej, det er ikke farligt – men du kan sagtens bruge pasteuriserede, hvis du er mere tryg ved det. Du kan piske dem med både en gaffel og et piskeris. Kh Svar