Hjemmelavet bounty Hjemmelavet bounty Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 stk. Opskrift til 8 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 2 timer Samlet tid 2 timer og 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hjemmelavet bounty lavet på kun 3 ingredienser, nemlig kokos og mørk chokolade. Lækre, hjemmelavede chokoladebarer. Ingrediensliste 160 g. kondenseret mælk 130 g. kokosmel 150 g. mørk chokolade Fremgangsmåde Bland kokosmel med kondenseret mælk i en skål. Lad det trække i køleskabet i 2 timer. Form til aflange små barer og stil dem på køl i 2 timer. Smelt chokolade over vandbad eller i mikroovnen. Vend barerne i chokoladen eller brug en pensel til at komme chokoladen på. Læg dem derefter på et stykke bagepapir på en tallerken. Sæt på køl, så de kan størkne. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på hjemmelavet bounty Her får du opskriften på hjemmelavet Bounty, som er de her lækre kokosbarer lavet med kokos og mørk chokolade. Det er faktisk slet ikke så svært at lave hjemmelavede Bounty. Den her opskrift er lavet på bare 3 ingredienser og består af kokos, kondenseret mælk og mørk chokolade. De er super lette at lave og så smager de bare så lækre. De er perfekte som en lille snack, eftermiddagsbar eller som en del af et lille snackfad. Du kan selvfølgelig også sagtens lave dem med lys chokolade eller hvid chokolade som overtræk, hvis du er mere til det. Vi synes blot, at den mørke chokolade komplimenterer det søde kokosfyld rigtig godt. LÆS OGSÅ: Sundere snickerskugler Chokoladebar med kokos Det er de absolut lækreste chokoladebarer med kokos og chokolade. Så hvis du elsker kokos, så vil de her uden tvivl være lige noget for dig. Vi plejer at lave en stor portion, som vi så blot opbevarer i køleskabet i en lufttæt beholder. Der kan de holde sig i 1-2 måneder på køl. Det er et hyggeligt lille projekt, som hurtigt kan klares. Du kan også forsøge dig med andre hjemmelavede chokoladebarer som snickers eksempelvis. Der er bare noget over at lave det selv. Så kan man samtidig også vælge nogle gode råvarer, som blot gør dem endnu bedre. Kan de fryses? Ja, du kan også sagens fryse dem ned. Så kan du spise dem frosne eller lade dem tø op, før de spises. Så frygt derfor ikke, hvis du ikke får spist dem alle på én gang. De kan også blot gemmes på køl i 1-2 måneder i en lufttæt beholder. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.