Cheesecake med appelsinsirup i glas Cheesecake med appelsinsirup i glas Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutterTilberedningstid 30 minutterSamlet tid 45 minutter Del Pin Print BeskrivelseOpskrift på en lækker cheesecake med appelsinsirup i glas med bund af bastognekiks. En god dessert med appelsin.IngredienslisteOstecreme 125 g. naturel flødeost 100 g. piskefløde 30 g. flormelis 1 tsk. vaniljesukkerAppelsinsirup 2 stk. økologisk appelsin 100 g. sukker 1 tsk. vaniljesukkerAndet 8 stk. bastognekiksLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeStart med at pres appelsiner for saft. Du kan også bruge appelsinjuice.Kom appelsinsaft op i en gryde med sukker og vaniljesukker. Riv lidt appelsinskal og kom i gryden. Tænd for blusset på mellem-høj varme.Lad saften koge op. Lad det simre ved lavere varme til væden er kogt godt ind. Ønsker du en tyk sirup skal den koges længere ned, ønsker du en mere løbende sirup kan du slukke for varmen.Lad siruppen køle af inden den skal bruges til anretning (siruppen bliver tykkere når den køler af).Nu til ostecreme. Kom naturel flødeost, piskefløde, vaniljesukker og flormelis i en skål og pisk det hele til en luftig ensartet masse med en elpisker.Anret nu med knuste bastognekiks i bunden, efterfulgt af ostecreme. Når siruppen er kølet af kommes det på toppen af ostecremen.Lås skærmOpskrift på cheesecake med appelsinsirup i glasEr du ved at planlægge nytårsmenuen, så kan vi anbefale denne cheesecake med appelsinsirup i glas. En let dessert, som er lynhurtig at lave, hvis man har appelsinsiruppen lavet. Den består af en sprød bund af bastognekiks, som er en lækker kanelkiks. Derudover er der en ostecreme på flødeost og piskefløde og til sidst den lækre appelsinsirup. En god dessert med appelsin, hvor man også selv kan bestemme hvor syrlig selve appelsinsiruppen skal være. Man kan også blot købe en færdiglavet sirup, hvis det skal være endnu lettere.Det er oplagt at kigge mod appelsiner her i vintertiden, da de netop nu er i sæson. Det er nu at man kan få de bedste og mest smagfulde appelsiner, så det skulle vi selvfølgelig udnytte. Er du vild med appelsin, så har vi også lavet en dessert med pisket panna cotta og appelsinsirup.LÆS OGSÅ: Nytårsdesserter Ostekage i glas med appelsinHvis du ikke er til de alt for tunge desserter, så vil den her ostekage i glas med appelsin være lige noget for dig. Det er en frisk dessert, hvor der er en god balance mellem sødme og syrlighed. Så er man ikke til det, hvor det bliver alt for sødt, så skal du prøve denne. En nem ostekage i glas, som er let at portionsanrette. Den er helt ideel nu her til nytår. Så ville vi blot klargøre cremen og appelsinsirup nogle timer før og så blot anrette i fine glas lige inden servering.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.