Opskrifter på nytårsdesserter

Skal du selv stå for nytårsdesserten til årets sidste festdag? Så finder du her vores aller bedste og nemmeste opskrifter på lækre nytårsdesserter. Fælles for alle vores desserter er, at de er nemme at lave og næsten idiotsikre. Der er nemlig ikke noget værre end at desserten til nytår går galt.

Hvis du gerne vil være på den sikre side, så vælg en dessert til nytår, hvor man kan gøre det hele eller meget af den klar på forhånd. På den måde undgår du stress på selve dagen og så er der den ene ting mindre at tænke på.

Dessert til nytår

Når vi skal vælge dessert til nytår, så vælger vi gerne en dessert, som er lidt ekstraordinær. Måske en dessert, som vi ikke så ofte laver og som vi derfor vil lave i denne specielle anledning. Det kan være en fransk Gateau marcel, som er en saftig chokoladekage med mousse på toppen. Det er altid en sikker vinder, hvis man serverer den med is og friske bær ved siden af. Det kunne også være noget lidt mere sofistikeret som en hjemmelavet Creme Brulee. Igen kan vi anbefale at servere med friske bær og frugter til.

Generelt serverer vi gerne vores desserter med noget frisk til. Det kan være friske bær, en hjemmelavet bærcoulis eller noget andet, som kan give lidt syrlighed, så det balancerer sødmen fra desserten.

Hvad kan jeg lave til dessert til nytår?

Mulighederne er mange, når der skal laves nytårsdessert. Du kan lave hjemmelavet is, cheesecake, brownie, blødende chokoladekage og meget mere. Tjek alle vores spændende opskrifter lige her.

Idé til nytårsdessert, som kan forberedes dagen før?

Hjemmelavet is, mousse, cheesecake, brownie, gateau marcel er blot nogle af desserter, som kan laves dagen før. Ellers kan mange desserter også fryses ned og tages op på dagen.