Velkomstdrink med asti

Velkomstdrink med asti
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Lækker opskrift på velkomstdrink med asti. Den bedste drink til fest lavet på asti, som plejer at falde i god jord hos alle.

Ingrediensliste

  • 1 dl. asti
  • 2 cl. vodka
  • 1 dl. lemon sodavand
  • 2 stk. isterninger
  • 1 stk. jordbær
  • 0,25 stk. økologisk citron

Fremgangsmåde

  1. Bland asti, vodka, lemon sodavand og isterninger i et glas.
  2. Halver jordbær og skær citron i skiver.
  3. Pynt drinken med jordbær, citronskiver og evt. frisk mynte.
Bedøm denne ret

Opskrift på velkomstdrink med asti

Lav en lækker og frisk velkomstdrink med Asti. Udover Asti, så er der også vodka og lemon sodavand i og det giver altså en virkelig god drink, som du kan servere for gæster. Både til mindre sammenkomster eller til større fester som konfirmation, fødselsdage osv.

Vi har pyntet den med friske jordbær, citronskiver og lidt frisk mynte. Pynten varierer vi lidt efter sæson. Om sommeren elsker vi at bruge de søde danske jordbær, hvorimod vi nok ville bruge citron eller appelsiner i vinterperioden.

LÆS OGSÅ: Strawberry daiquiri

Velkomstdrink med asti

Drink med asti

Man kan lave så lækker en drink på Asti. Asti smager godt for sig selv, men vi bruger det faktisk ofte i drinks og især velkomstdrinks. Det er bare sådan en god base, da det giver en god smag. Asti er en mousserende vin og kan godt minde om champagne. Det er bare sødere i smagen, hvor champagne ofte er lidt mere tør i smagen.

Kan jeg erstatte Asti med noget?
Hvis du grene vil bruge noget andet end Asti, så kan du også bruge champagne. Asti er bare en smule sødere i smagen og det er derfor vi godt kan lide at bruge det i velkomstdrinks.

Hvilke andre frugter kan jeg pynte med?
Du kan pynte med appelsinskiver, frosne vindruer (de fungerer også som isterninger så), fersken, nektarin, passionsfrugt, blåbær, hindbær og mange flere. Det er faktisk kun fantasien, som sætter grænser. Som sagt, så kan vi godt lide at variere frugterne alt efter sæson og anledning.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar