Strawberry Daiquiri

Strawberry Daiquiri
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på frozen Strawberry Daiquiri, som er lavet på lys rom, jordbær og frisk lime. Det er den bedste cocktail med rom.

Ingrediensliste

  • 4 cl. lys rom
  • 0,5 stk. økologisk lime
  • 2 tsk. flormelis
  • 175 g. frosne jordbær
  • 4 stk. isterninger
  • 20 g. jordbær
  • Køb alle ingredienser på Nemlig

Fremgangsmåde

  1. Tilsæt lys røm, saft fra lime, frosne jordbær, flormelis og isterninger til en blender.
  2. Blend det hele godt sammen. Smag evt. til med mere flormelis eller limesaft.
  3. Anret i glas og pynt evt. med friske jordbær.
Bedøm denne ret

Opskrift på strawberry daiquiri

Frozen Strawberry Daiquiri er én af vores absolut yndlings drinks! Den er så nem at lave og så smager den helt fantastisk. Den laves primært på jordbær, lys rom og frisk lime, som blendes i en blender. Det er en rigtig frisk cocktail med rom, som altid plejer at falde i god jord hos både mænd og kvinder.

Vi elsker især den her drink på en varm sommerdag med venner eller familie. Der er intet som at afslutte en god aften med en lækker, hjemmelavet drink. Pynt den af med frisk lime, så har du også den smukkeste drink.

LÆS OGSÅ: Velkomstdrink med hyldeblomst

Strawberry Daiquiri

Drink med rom og jordbær

Kombinationen af rom, jordbær og frisk lime er så lækker. Det er også en drink, hvor du selv kan justere sødmen. Vi bruger flormelis til at give den lidt sødme og her kan man jo blot justere den, så den passer til ens smagsløg. Nogle kan lide den rigtig sød, men vi vil hellere have, at den er mere frisk end sød.

Den eneste ulempe ved den her drink er, at den skal laves i en blender. Så har man ikke det, så er den ret svær at lave. Du kan dog sagtens bruge en stavblender eller foodprocessor, hvis du måske har det i stedet.

Kan jeg bruge andet end jordbær?
Ja, du kan i princippet lave drinken med alle slags bær. Prøv at bruge hindbær eller blåbær i stedet, det smager altså også skønt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar