Laksepakker med grøntsager i staniol Laksepakker med grøntsager i staniol Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på nemme laksepakker med grøntsager i staniol. En nem måde at tilberede laks i ovn på, som smager helt fantastisk. Ingrediensliste Laksepakker 20 g. smør 225 g. laksefilet 2 fed hvidløg 30 g. cherrytomater 50 g. broccoli salt/peber Pasta 250 g. frisk pasta 1 stk. grøntsagsbouillonterning 125 g. mascarpone 1 stk. citron 0,5 bundt frisk dild Fremgangsmåde Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Klip firkanter af staniol cirka 20×20 cm. Kom smør på hvert stykke staniol. Læg derefter et laksefilet på hvert stykke staniol. Pres hvidløg og kom det ovenpå laksen og drys godt med salt og peber. Skær broccoli i tynde skiver og halver cherrytomater. Læg grøntsagerne ovenpå laksen og luk så pakkerne. Bag laksepakkerne i 20 minutter i den forvarmede ovn. I mens koges frisk pasta efter pakkens anvisning. Tilsæt en grøntsagsbouillonterning og rigeligt salt i kogevandet sammen med pastaen. Når pastaen er kogt hældes pastavandet fra i en skål, det skal vi nemlig bruge til sovs. Vend nu mascarpone i den kogte pasta. Tilsæt pastavand lidt efter lidt indtil du synes, at din pastasauce har den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber. Pres citronsaft på og server med frisk dild på toppen. Når laksepakkerne er færdige åbnes de og der tilsættes salt, peber, citronsaft og frisk dild på toppen. Bedøm denne ret Lås skærm REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med Toppits Opskrift på laksepakker med grøntsager i staniol I samarbejde med Toppits får du her opskriften på lækre og smagfulde laksepakker med grøntsager i staniol. Når man tilbereder laksen i aluminiumsfolie fra Toppits, så bevarer den sin saft og du undgår tør laks. Samtidig er smagene og næringsstofferne i din mad effektivt beskyttet. Det er let at rive et ark af, og folien er perfekt at bruge, når man laver mad, griller eller fryser mad og rester. Den ergonomiske emballage og dets unikke Easy-cut-system med det specielt formede savblad gør emballagen meget let at håndtere. Til laksepakkerne har vi lavet en omgang båndpasta, som er vendt i mascarpone, frisk citron, salt og pastavand. Det komplimenterer laksepakkerne så godt og så kan det gøres klar, imens laksen bages i ovnen. LÆS OGSÅ: Tortellini med svampe Ovnbagt laks med grøntsager I de små pakker er der laks og forskellige grøntsager. Vi har brugt hvidløg, broccoli og cherrytomater, men du kan sagtens bytte grøntsagerne ud med andre grøntsager. Vi anbefaler dog, at det er grøntsager, som har en kort tilberedningstid. Her kan vi anbefale squash, aubergine, bønner, blomkål eller rødløg. På samme måde, som du kan bytte grøntsagerne ud, så kan du også sagtens bytte laks ud med noget andet fisk. Det kunne være et lækkert stykke torsk eller kulmule. Vi har prøvet med torsk også og det kan virkelig varmt anbefales. Laks som gæstemad og hverdagsmad Den her ret kan spises både som en nem hverdagsret, men også sagtens som gæstemad. Det gode ved retten er nemlig, at laksen passer sig selv i ovnen. Så imens laks er i ovnen, så har man god tid til at lave pastaen klar. Det er derfor en ret, som er perfekt både til en travl hverdagsaften, men også hvis du skal have gæster på besøg og ikke vil stå i køkkenet imens. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.