Hvide chokoladetrøfler

hvide chokoladetrøfler
Opskrift til stk. Opskrift til 16 stk.

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

1 time

Samlet tid

1 time og 15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på fløjlsbløde hvide chokoladetrøfler, som smelter på tungen. De består af kun 2 ingredienser og er super nemme at lave!

Ingrediensliste

  • 200 g. hvid chokolade
  • 50 g. piskefløde
  • Til at rulle i

  • 4 spsk. flormelis

Fremgangsmåde

1. Opvarm fløde i en gryde.
2. Hak chokoladen groft og tilsæt i den varme fløde.
3. Rør godt rundt til at chokoladeblandingen får en ensartet konsistens.
4. Hæld massen i en skål og sæt den i fryseren i 1 time eller 3-4 timer i køleskabet.
5. Form små kugler i den ønskede størrelse og tril dem i flormelis. Du kan trille dem i lige præcis det du ønsker, fx. kan du også trille dem i hakkede nødder eller frysetørrede hindbær.
6. Opbevares på køl indtil de skal spises.

Bedøm denne ret

Opskrift på hvide chokoladetrøfler

De lækreste hvide chokoladetrøfler lavet på hvid chokolade og fløde. De er altså lavet på kun 2 ingredienser, hvilket jo er super nemt! De smager forrygende og er en lækker lille ting at lave her i julen. Hvis du ikke er så pjattet med hvid chokolade, så har vi også en opskrift med mørk chokolade lige her.

hvide chokoladetrøfler

Trøfler med hvid chokolade

Det er slet ikke svært at lave de lækreste chokoladetrøfler med hvid chokolade. Faktisk består de bare af 3 ingredienser og er derfor et hurtigt lille projekt. Hvis du er en hvid chokolade elsker, så er der ingen tvivl om, at disse vil falde i god jord hos dig.

Kan trøflerne fryses?
Jep, de kan sagtens fryses. Så kan man nyde dem over en længere periode. Og så er det altså lidt genialt at have sådan en portion i fryseren – og også lidt farligt! ;-).

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar