Omelet med skinke og ost Omelet med skinke og ost Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 person Opskrift til 1 person Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en lækker og nem omelet med skinke og ost. Server med rugbrød og avocado, så har du en sund frokost eller aftensmad. Ingrediensliste Omelet med skinke og ost 0,25 stk. porre 50 g. skinkestrimler 1 spsk. olivenolie 2 stk. æg 1 spsk. creme fraiche salt/peber 30 g. revet cheddar Tilbehør 1 skive rugbrød 0,5 stk. avocado 0,1 bundt frisk persille Fremgangsmåde Snit porre fint. Pisk æg sammen med creme fraiche samt salt/peber. Varm en pande op. Kom olie på panden. Tilsæt porre og skinke. Lad det sautere et minuts tid. Fordel det så ud på panden. Tilsæt æggemassen. Skru ned for varmen og drys med revet ost ovenpå æggemassen. Lad omeletten sætte sig. Det tager 4-5 minutter. Vend den herefter indover sig selv. Anret på en tallerken med rugbrød, avocadoskiver og et drys frisk persille på toppen. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på omelet med skinke og ost En lækker og nem omelet med skinke og ost, som vi har serveret med rugbrød, avocado og lidt frisk persille på toppen. Det her må være en af yndlingsopskrifter, når vi gerne vil have en sund, mættende og lækker frokost. Den mætter godt, ligger ikke for tungt i maven og så holder den også os mæt længe. Vi spiser det som sagt ofte til frokost, men vi får den også til aftensmad på de dage, hvor det bare skal være nemt og hurtigt. Sådan en omelet med skinke og ost skal man heller ikke undervurdere. I den her omelet har vi brugt tynde skiver af porrer, skinke og en god ost. Vi har desuden tilføjet lidt creme fraiche til æggemassen, så den bliver ekstra luftig. Så får man altså bare en smagfuld omelet, som på ingen måde er kedelig. LÆS OGSÅ: Se flere ideer på nem og sund frokost Omelet på pande med skinke Det er nemt at lave sådan en omelet på pande med skinke. Vi steger først porre og skinke af i lidt olie og herefter tilsættes æggemassen med creme fraiche i. Vi starter med at have panden ved medium varme, når æggemassen hældes på og så skruer vi ned, så den bare kan få lov til at stege ved lav varme, så æggemassen sætter sig. Til sidst foldes den indover sig selv og så er den i princippet klar. Vi serverer gerne rugbrød eller surdejsbrød til og lidt avocado for at give ekstra cremethed. Drys med salt og peber og evt. frisk krydderurt, så har du alletiders omelet. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.