Gnocchi med kylling Gnocchi med kylling Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på gnocchi med kylling, grøntsager og en cremet sauce lavet på fløde. Gnocchi med kyllingebryst er en nem ret. Ingrediensliste 280 g. kyllingebryst 2 fed hvidløg 0,5 stk. rødløg 1 tsk. paprika 0,5 stk. hønsebouillonterning 1,5 dl. vand 1 dl. piskefløde 35 g. frisk spinat 50 g. cherrytomater 30 g. parmesan 350 g. gnocchi 0,25 bundt frisk basilikum salt/peber Køb alle ingredienser på Nemlig Fremgangsmåde Hak hvidløg fint. Skær løg i tynde strimler. Rens kyllingebryst og del filetterne i halve, så de bliver halvt så tykke. Opvarm en pande med fedtstof. Steg kyllingebryst og krydr med salt og peber. Når kyllingen er stegt på begge sider lægges de på en tallerken. Sæt panden tilbage på blusset. Kom evt. lidt ekstra fedtstof på. Steg nu hvidløg og løg et par minutter. Hæld ukogte gnocchi på. Tilsæt paprika, salt, peber, smuldret bouillonterning (skal ikke opløses inden), vand og fløde. Skru lidt ned for varmen og lad det simre kort. Tilsæt nu frisk spinat. Halver cherrytomater og tilsæt dem. Riv parmesan fint og tilsæt det til saucen. Smag til med salt/peber. Læg kyllingebrysterne ned i saucen og lad dem simre med i 5 minutter. Pynt til sidst med frisk basilikum (kan udelades eller erstattes med persille). Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på gnocchi med kylling Her får du opskriften på den dejligste omgang gnocchi med kylling og grøntsager. En nem hverdagsret, som bare rammer plet! Vi har blandt andet brugt rødløg, cherrytomater og spinat, men du kan i virkeligheden tilføje stort set alle grøntsager til denne lækre ret. Vi spiser meget kylling, da det bare passer godt ind i en travl hverdag, hvor aftensmaden ikke må tage alt for lang tid at lave. Og her får kyllingebryst altså selskab af en virkelig cremet sauce og gnocchi. Kan du lide gnocchi? Det er sådan en krydsning mellem kartofler og pasta, som bare smager helt fantastisk. Når de laves på den her måde, så bliver de desuden fyldt med smag, da de får lov til at suge noget af den dejlige sauce. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på nem aftensmad her Gnocchi i cremet sauce med kyllingebryst Sådan en gang gnocchi i en cremet sauce slår aldrig fejl. Serveret med kyllingebryst til, så har du også en mættende ret. Det er også en børnevenlig ret. Vi oplever i hvert fald, at det er en ret, som mange børn også rigtig godt kan lide. Det er nemlig en mild ret, hvor man, som sagt, blot kan bruge de grøntsager, som man har lyst til. Det er hurtigt blevet en af vores go-to retter, da den er lynhurtig at lave og bare altid smager hammergodt. Samtidig er det en god ret, hvis man har lige slatne grøntsager, som trænger til at blive brugt og få nyt liv. Så kan de altid bruges i en ret som denne. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej Mummum Har købt denne bog airfryer favoritter bog af Amanda Juul Jensen og Mathilde Munks Bentsen Jeg har spørgsmål til jer … der stå i en airfryer igen vand, ikke fedtstof, og i jeres opskrifter så må man godt bruge fedtstof og Vand ! Alke opskrifter står at man skal bag 15-20 på 200 … jeg tænker hvorfor står det bag … alt mad skal da ikke bages …. Hvad skal jeg ? STEGT FLÆSK STÅR DET BAG DEM I 35-40 min. Ved 180 C …. Men bag program !!!! Jeg forstår ikke jeres bog … POMMES FRITES STÅR DER BAG DEM VED 190 C i ca. 30 min Venlig hilsen Mette Møller Svar
Hej Mette, Hvad er det for en airfryer du har? Vi har testet flere airfryers og de fleste har bare et manuelt program. Hvor man bare indstiller tid og grader 🙂 Man må gerne bruge fedtstof og vand i airfryer. I hvert fald i de mange, som vi har brugt. Send os gerne en mail på mummum@email.com, hvis du har yderligere spørgsmål. Kh Svar
Hej. Jeg har aldrig spist gnocci før. Er der forskel på kvaliteten af dem, der kan købes? Kan I evt anbefale et mærke/butik? 🤗 Med venlig hilsen Ann Svar
Hej Ann, Ja, det kan der godt være. Vi kan anbefale dem fra Rana. De kan købes i Meny i hvert fald 🙂 Kh Svar
Hej Jeg har en del udfordringer med gnocci`erne. I skriver ukogte. Men mener I ikke friske? Jeg har købt de “tørre”, og her er kogetiden og mængden af væske ikke helt god. Virker også som mangen gnocchi med 525g til 3 personer? I øvrigt tusind tak for en fantastisk hjemmeside! Hilsen Cecilie Svar
Hej Cecilie, Vi køber den friske pakke gnocchi fra Føtex/Salling. Der er der til 1,5-2 personer i sådan en pakke vil vi sige 🙂 De skal ikke koges inden, de bliver tilberedt i saucen. Kh Svar