Abrikoser dyppet i chokolade

Abrikoser dyppet i chokolade
Opskrift til stk. Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

En nem idé med tørrede abrikoser dyppet i chokolade. Det er en genial idé til juleslikfadet eller som julekonfekt i decembermåned.

Ingrediensliste

  • 20 stk. tørrede abrikoser
  • 40 g. hvid chokolade
  • 40 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Smelt hvid chokolade og mørk chokolade i hver sin skål. Vi brugte mikroovnen, men du kan sagtens smelte over vandbad også.
  2. Dyp hver abrikos i enten mørk eller hvid chokolade og læg dem på et stykke bagepapir på en tallerken.
  3. Læg dem på køl og lad dem størkne.
Bedøm denne ret

Opskrift på abrikoser dyppet i chokolade

Tørrede abrikoser dyppet i chokolade er så simpel og nem en idé til hjemmelavet juleslik eller konfekt. Du køber blot en pakke tørrede abrikoser og din yndlings chokolade. Chokoladen smeltes i mikroovn eller over vandbad og så dyppes abrikoserne i chokoladen. Lad dem sætte sig på køl og voila, så har du altså en hel genial og nem idé til julehyggen.

Det er også en super idé til en sundere snack. Dyp dem i 70% mørk chokolade, så er sådan et par stykker her altså geniale til lige at tage sukkertrangen. Men som med alt andet, så er det alt med måde. Men lige 2-3 stykker af sådan nogle her sammen med en kop te om aftenen, så kan det altså lige tage den værste sukkertrang.

LÆS OGSÅ: Appelsin biscotti med hvid chokolade

Abrikoser dyppet i chokolade

Tørret frugt med chokolade

Vi har til disse tørrede abrikoser både brugt mørk og hvid chokolade. Du kan selvfølgelig også sagtens bruge din yndlings Marabou chokolade eller en anden slags chokolade.

Kan jeg bruge andet end abrikoser?
Ja, det kan du sagtens! Du kan også bruge tørrede figner eller dadler. Det fungerer med alle slags tørrede frugter. Vores favorit må være abrikoser og dadler. Generelt er vi ikke så meget for tørrede figner.

Hvordan opbevares de bedst?
Vi opbevarer dem i en bøtte på køl. Vi kan godt lide, at abrikoserne også blive kolde og at chokoladen er kold. Det er jo en smagssag. Ellers kan de også blot opbevares i en lufttæt bøtte ved stuetemperatur.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar