Æggemuffins med skinke

Små lækre æggemuffins med skinke

Små lækre æggemuffins med skinke

Opskrift til stk. Opskrift til 6 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

En nem og super lækker opskrift på æggemuffins med skinke, som er sunde og mætter godt. De kan bruges både i madpakken men også på brunchbordet. Du behøves ikke bruge skinke, det kan sagtens erstattes af små stykker kylling eller man kan tilføje bacon der i.

Ingrediensliste

  • 3 æg
  • 100 g. broccoli
  • 50 g. porrer
  • 100 g. gulerødder
  • 125 g. skinkestrimler
  • 1 tsk. salt

Fremgangsmåde

1. Grøntsagerne og skinken hakkes meget fint (enten minihakker eller i hånden).
2. Æg røres sammen med salt.
3. Broccoli lægges bunden af muffinsformene, derefter porrer, dernæst gulerødder og til sidst hakket skinke.
4. Æggemassen hældes over græntsagerne.
5. Bages i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader varmluft.

Bedøm denne ret

Opskrift på små lækre æggemuffins med skinke

Her får du opskriften på de bedste æggemuffins med broccoli og skinke. De er bare så lækre til madpakken eller som en let frokost, da de er sunde og mætter godt.

De kan også sagtens serveres til brunch, i stedet for de klassiske scrambled eggs. Det er faktisk et rigtig godt alternativ, især hvis man gerne vil prøve noget nyt. Vi anbefaler at lave dem i en silikoneform, da de er nemmest at få ud så.

De kan også sagtens laves med lidt bacon på toppen eller så kan man også blande hytteost eller spinat i. Det er kun fantasien, som sætter grænser.  

LÆS OGSÅ: Blomkålspølsehorn

æggemuffins med skinke

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

  1. Hejsa, har ofte set lækre opskrifter på æggemuffins som denne, men har et spørgsmål. Kan man fryse dem? Synes jo bare at det er meget at skulle spise fx 6 æggemuffins på en dag.

  2. Hej.
    Har du brugt papirmuffins eller dem på plade i stål.
    Tænker på om de mon sidder fast i papirformene?
    God aften.
    Mvh Mona

  3. Hejsa!
    Jeg har lige et hurtigt spørgsmål til jeres lækre æggemuffins!!
    Tilbereder i porer og broccoli inden de kommer i muffin formen? Altså koger i disse først?

    Hvad for noget skinke har i brugt? Helt alment kogt skinketern eller hvordan?

    På forhånd mange tak fra den meget uerfarne kok😂❤️

    1. Hej,

      Nej, vi koger intet af det først. Det bliver “kogt/bagt” i formen.
      Og vi bruger bare helt almindelige skinketern eller skinkestrimler 🙂

      Kh

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag