Ananassmoothie

Ananassmoothie
Opskrift til glas Opskrift til 2 glas

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Opskrift på ananassmoothie lavet med ananas, banan og mælk. En lækker smoothie med ananas, som er frisk og mættende.

Ingrediensliste

  • 1 stk. frossen banan
  • 200 g. frossen ananas
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 4 dl. mælk

Fremgangsmåde

Ananassmoothie

  1. Blend alle ingredienser til en cremet smoothie og hæld i glas.
  2. Smag evt. til med mere vaniljesukker.
Bedøm denne ret

Opskrift på Ananassmoothie

Her får du opskriften på en nem ananassmoothie, som er frisk og læskende. Den består af få ingredienser og skal blot blendes sammen i en blender. Vi elsker en forfriskende smoothie. Det er så lækkert på en varm sommerdag, hvor man har brug for noget køligt. Det er ofte også lidt mere lækkert med sådan en smoothie her fremfor et glas vand.

Vores ananassmoothie består af frossen ananas, banan, mælk og lidt vaniljesukker. Du kan bruge lige præcis det mælk, som du har lyst til. Vi har prøvet både med almindelig mælk, men også plantebaseret mælk. Her kan man faktisk også få nogle varianter, hvor der er tilsat vanilje til. Det er virkelig også godt!

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på smoothie

Ananassmoothie

Smoothie med ananas

Så hvis du lige har brug for noget frisk og lækkert, så lav en smoothie med ananas. Man kan både købe ananas frossent, men du kan også selv fryse det ned. Det gør vi altid, hvis vi har en rest ananas, som vi kan se, at vi ikke får spist. Det bedste er at fryse ananas ned, som er rigtig moden. Så indeholder den nemlig også en naturlig sødme, så man ikke behøves at tilsætte sødning til smoothien.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar