Anmeldelse af Kitchenaid Artisan Røremaskine

Anmeldelsen indeholder reklame igennem affiliate links for KitchenTime

En Kitchenaid Artisan røremaskine var den første køkkenmaskine, som vi begge anskaffede os, da vi flyttede hjemmefra. Vi har altid begge lavet meget mad og bagt meget, så derfor var det selvfølgelig en nødvendighed at anskaffe os en røremaskine. Valget faldt på denne røremaskine fra Kitchenaid. Og vi har på ingen måde fortrudt valget siden. Da vi ofte får spørgsmål til hvilket køkkenudstyr vi kan anbefale, så tænkte vi, at vi lige ville lave en anmeldelse af vores røremaskine og røremaskiner generelt.

KitchenAid Røremaskine

Køb her

Anmeldelse af Kitchenaid Artisan Røremaskine

Hvad skal man prioritere, når man køber en røremaskine?

Eftersom vi bager og laver meget mad, så er det for os virkelig dejligt at have en røremaskine. Det gør det nemt og hurtigt at ælte en dej sammen, piske en creme eller røre en frikadellefars sammen. Overordnet gør det bare madlavningen en tand hurtigere. Hvis du derfor har besluttet dig for, at du gerne vil have en røremaskine, så er der flere ting man skal overveje.

Prisen
En røremaskine kan fåes i forskellige prisniveauer. Når der er tale om så stor en maskine, så hænger pris og kvalitet ofte sammen. Hvis gerne vil have kvalitet, men derimod ikke har brug for alt ekstraudstyret osv., så kan du måske overveje hvilken model, som er egnet til dig.

Artisan eller Classic mixer?
Vi har begge en almindelig Artisan røremaskine. Men hvad er forskellen egentlig imellem en Artisan, Artisan XL og en Classic model? Classic modellen er den billigste af modellen. Den har 275W og en skål på 4,3 liter. Artisan modellen har en 300W motor og en skål på 4,8 liter. Den sidste model, som er Artisan XL, har 500W og en skål på 6,9 liter.

Designet 
Det sidste, som du bør overveje, når du køber en røremaskine, er også designet. Kitchenaid modellerne har alle et flot og stilrent design, hvilket gør, at maskinen er pæn at have stående fremme. Det var helt sikkert en faktor, som var meget vigtig for os, da vi skulle vælge røremaskine.

Støjniveau og vægt
Kitchenaid maskinerne er også tunge maskiner. Det synes vi er et plus, eftersom det gør, at maskinen ikke hopper og danser, når man eksempelvis ælter en dej. I forhold til støj, så er det ikke lydløse maskiner. Du kan høre, når de er i gang.

Tilbehør
Til alle maskinerne får du standard tilbehør med, som inkluderer et piskeris, en k-spade og en dejkrog. Du kan dog tilkøbe en masse tilbehør til maskinerne i form af kødhakker, juicer, rivejern osv. Vi har dog altid klaret os rigtig godt med det tilbehør, som er med.

Anmeldelse af Kitchenaid Artisan Røremaskine

Hvilken røremaskine skal man vælge?

Hvis du ofte bager og laver mad, så vil vi helt klart anbefale en almindelig Artisan. Vi synes, at den passer godt til hverdagsbrug, hvor man måske bruger den et par gange om ugen. Er det derimod meget sjældent, at du bager og laver mad, så vil Classic modellen være et godt valg. Laver du rigtig meget mad og er du ekstra glad for at bage, så er Artisan XL måske lige valget for dig. Uanset hvilken af de tre modeller, som du vælger, så er det alle nogle virkelig flotte og gode maskiner. Vi har aldrig fortrudt købet af vores, som har holdt de sidste 7 år. Så du får også en maskine, som du kan have glæde af i mange år.

KitchenAid Røremaskine

Køb her

Hvor svært er det at bruge en røremaskine?

Det er slet ikke svært at bruge en røremaskine. Det gør mange processer i køkkenet meget nemmere. Der medfølger forskellige kroge til maskinen, som gør, at du kan bruge den til en gærdej, til at røre fars sammen og meget mere.

Hvad kan jeg lave med en røremaskine?

Du kan lave en bolledej, kagedej, fars til frikadeller, flødeskum og meget mere.

Hvor lang tid holder en røremaskine?

En røremaskine er en langsigtet investering. Derfor kan det godt betale sig at investere i en dyrere maskine, da den typisk også holder længere. Vi har begge haft en KitchenAid Artisan i henholdsvis 9 og 8 år. Så maskinen holder altså i mange år, hvis du passer godt på den.

Hvor meget tid kan man spare med en røremaskine?

Du kan spare rigtig meget tid med en køkkenmaskine. Eksempelvis kan en bolledej røres og æltes sammen på 5-10 minutter. Og så undgår du samtidig at få fedtede fingre af at skulle have fingrene ned i dejen.

Hvor nem er den at rengøre efter brug?

Alle delene kan gå i opvaskemaskinen, så den er nem at rengøre. Desuden er den også hurtig at gøre ren i hånden.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar