Gæstemad menu i februar Gæstemad menu i februar Vi har her lavet vores bud på en lækker menu til gæstemad her i februar. Den består af en forret, hovedret og dessert. Den her menu ville vi selv elske at få serveret. En god kombination af noget frisk og noget comfort-food agtigt. Det bliver ikke bedre. Forret Laks med dildcreme og rugrødschips Hovedret Butterdejstærte med oksekød og kartoffelmos og Rødkålssalat med feta Dessert Banoffee pie i glas Forretten består af laks med dildcreme og rugbrødschips. Koldrøget laks, som skæres ud i tynde skiver og som anrettes med en hjemmelavet dildcreme og sprøde rugbrødschips. Hovedretten er en butterdejstærte med oksekød og kartoffelmos med en rødkålssalat med fetaost til. Til dessert er der banoffee pie i glas, som er en lynhurtig dessert. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.