Aperol Spritz

Aperol Spritz
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på en lækker Aperol Spritz, som er den absolut bedste sommercocktail. Den består af Aperol, Prosecco og sodavand.

Ingrediensliste

 • 6 cl. prosecco
 • 6 cl. Aperol
 • 2 dl. danskvand
 • 0,25 stk. økologisk appelsin
 • 4 stk. isterninger

Fremgangsmåde

 1. Fyld isterninger i et glas.
 2. Tilsæt prosecco, Aperol og danskvand. Rør det rundt med en drinkpind.
 3. Skær appelsin i skiver og kom et par skiver i glasset.
Bedøm denne ret

Opskrift på aperol spritz

Aperol spritz må være den ultimative sommerdrink, hvis du spørger os! Det er simpelthen bare en cocktail, som smager af sol og strand. Den er samtidig super nem at lave og så ser den jo bare sommerlig ud med de flotte orange-røde farver. Pynt den af godt med isterninger og frisk appelsin, så har du altså opskriften på den bedste sommerdrink.

Vi serverer gerne drinken, når vi skal have gæster på besøg. Det er sådan en lækker cocktail enten at starte aftenen på eller nyde efter aftensmaden. Drinken stammer oprindeligt fra Italien og består af Aperol, prosecco og sodavand.

LÆS OGSÅ: Tom Collins

Aperol Spritz

Drink med Aperol

En Aperol Spritz er den bedste drink, som man kan lave med Aperol, hvis du spørger os. Det er samtidig også en drink, som ikke kræver mange ingredienser og som hurtigt kan bikses sammen. Den kræver heller ikke, at man har en drinkshaker.

Så hvis du mangler en nem og hurtig sommercocktail, så kan vi helt klart anbefale denne. Den plejer stort set altid at falde i god jord hos både mænd og kvinder. Husk også at pynte den godt af med friske appelsinskiver, da det lige er prikken over i’et.

Hvad smager aperol af?
Først og fremmest, så er det en italiensk aperitif, som smager af appelsiner, rabarber og urter. Den har sådan en bittersød smag, så hvis du forventer en meget sød drik, så vil du blive slemt skuffet. Det er derfor den perfekte drink til dig, som ikke er til drinks, som er alt for søde.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hej
  Tror lige I skal chekke op på kcal. I skriver der er over 1400 kcal i en drink

  Vh
  Maj Britt Ilkjær

Skriv en kommentar