Tom Collins

Tom Collins
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på Tom Collins, som er en drink, der består af gin, danskvand og sukkerlage. En lækker og nem drink, som er hurtig at lave.

Ingrediensliste

  • 5 cl. gin
  • 1 tsk. sukker
  • 1 stk. økologisk citron
  • 1 dl. danskvand
  • 5 stk. isterninger

Fremgangsmåde

  1. Kom gin, 2 tsk. friskpresset citronsaft (vær opmærksom på mængden, hvis du ændrer i antal på opskriften), isterninger og sukker i en cocktailshaker.
  2. Hæld i et glas.
  3. Top med danskvand.
  4. Pynt med citronskiver.
Bedøm denne ret

Opskrift på Tom Collins

Tom Collins drinken er en nem og lækker drink, som består af gin, citron, danskvand og sukkerlage. Sukkerlagen laves på sukker og vand og skal blot koges op, så du får en sukkerlage. Det er en rigtig frisk cocktail, som har den helt perfekte balance mellem syrlighed og sødme.

Server den nemme cocktail, hvis du skal have gæster på besøg eller hvis du i weekenden lige har lyst til en enkelt drink. Den er super hurtig at bikse sammen, især hvis du har lavet sukkerlagen på forhånd. Vi elsker at byde vores gæster på drinks og cocktails i stedet for de klassiske drikkevarer som øl, vin og cider. Vi kan også se og høre på vores gæster, at de også synes, at det er mere spændende med en drink. Prøv at servere en Tom Collins. Vi tror faktisk, at det er de færreste, som ved hvad det er for en drink eller som har smagt den.

LÆS OGSÅ: Tequila sunrise

Tom Collins

Drink med gin og danskvand

Det er en rigtig lækker drink med gin. Hvis vi ikke skulle lave en klassisk Gin & Tonic, så ville vi helt klart lave den her drink. Selvom den kræver lidt flere ingredienser end G&T, så er den stadig simpel og hurtig at lave.

Det er en drink, som ikke er alt for sød. Så hvis du er til de der sukkersøde cocktails, så vil vi anbefale dig at lave en anden end denne. Den her har til gengæld den helt perfekte balance mellem syrlighed og sødme fra citron og sukkerlagen.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar