Asiatisk fladbrød med kylling Asiatisk fladbrød med kylling Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Ingrediensliste Marineret kylling 280 g. kyllingebryst 2 spsk. sojasauce 2 tsk. honning 1 spsk. chilisauce (f.eks. Sriracha) 2 spsk. sweet chilisauce salt/peber Dressing 2 spsk. mayonnaise 4 spsk. creme fraiche 2 tsk. chilisauce (f.eks. Sriracha) 2 tsk. sweet chilisauce salt/peber Salat 0,25 stk. spidskål 0,25 stk. agurk 0,5 stk. rødløg 0,25 bundt frisk persille 3 tsk. sesamfrø 1 spsk. sojasauce 1 tsk. sesamolie 1 tsk. citronsaft 1 tsk. æblecidereddike Andet 4 stk. fladbrød Fremgangsmåde Rengør og skær kyllingebryst i små tern eller strimler. Find en skål og bland honning, chilisauce, sweet chilisauce, sojasauce, salt og peber godt sammen. Kom kyllingen i marinaden og vend rundt. Stil til på køl, imens du laver salat. Skyl spidskål, agurk og persille. Herefter snittes spidskål og rødløg helt fint. Agurken skæres i små tern og persillen hakkes. Rist sesamfrø gyldne på en pande uden fedtstof. I en skål blandes spidskål, agurk, rødløg, persille og sesamfrø sammen med sojasauce, sesamolie, æblecidereddike og citronsaft. Til dressingen blandes mayonnaise, creme fraiche, chilisauce, sweet chilisauce, salt og peber sammen. Opvarm olie på en pande og steg herefter kyllingen af til den er gennemstegt. Lun fladbrød i enten ovn, på brødrister, airfryer eller på panden. Anret retten med fladbrød nederst, dernæst spidskålssalaten og kylling. Top med dressing og lidt ekstra sesamfrø. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på asiatisk fladbrød med kylling Her får du opskriften på hvad vi kalder for asiatisk fladbrød med kylling. Fladbrød med fyld, som er inspireret af det asiatiske køkken med marineret kylling, en spidskålssalat og chilidressing på toppen. Det er bare så lækker og nem aftensmad til de travle dage, hvor det skal være hurtig aftensmad, men man ikke vel gå på kompromis med smagen. Du kan bruge købte fladbrød eller du kan lave dem selv. Når vi laver hjemmelavede fladbrød, så laver vi en stor portion, så vi kan fryse dem ned. Så er de nemlig geniale at tage op til en ret som den her, hvor man så bare skal lave kyllingen, salaten og dressingen. Det er en ret, hvor der er fuld fart på smagen. Den krydrede kylling sammen med den friske og sprøde kålsalat toppet med hjemmelavet chilidressing. Det er altså bare en god kombination, som vi er sikre på, at du også vil være vild med. Er du ikke så meget til stærke ting, så hold evt. lidt igen med den stærke chilisauce og sørg for at smage til løbende, så den bliver, som du godt kan lide det. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på asiatisk-inspirerede retter her Fladbrød med kylling Fladbrød med kylling og generelt bare fladbrød med fyld er genialt som nem aftensmad eller frokost. Brødene kan toppes med kylling, oksekød, svinekød eller bare med masser af grønt. Det er ligesom retter som pitabrød, pandekager med fyld osv. Sådan noget saml-selv mad, hvor man bare skal gøre de enkelte elementer klar og så samler folk selv ved bordet. På den måde kan man også selve styre hvor meget dressing, kylling osv., som der kommer på. Vil du have endnu mere grønt, så kan du snitte mere salat og komme i skåle, som også serveres sammen med alt det andet tilbehør. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.