Asiatisk kålsalat Asiatisk kålsalat Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutterTilberedningstid 0 minutterSamlet tid 15 minutter Del Pin Print BeskrivelseEn sprød og lækker asiatisk kålsalat med dressing og masser af grøntsager. En smagfuld kålsalat, som er god som tilbehør.IngredienslisteDressing 1 fed hvidløg 1 tsk. frisk ingefær 2,5 spsk. sesamolie 1 spsk. sukker 1 spsk. fiskesauce 1 stk. økologisk lime Kålsalat 0,25 stk. spidskål 0,25 stk. rød spidskål 125 g. sukkerærter 250 g. gulerod 0,5 bundt forårsløg 100 g. saltede peanuts 1 bundt frisk korianderLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeStart med dressingen. Skræl ingefær og hvidløg. Riv begge dele fint på et rivejern.Kom alle de resterende ingredienser op i et lille glas med låg til. Pres saften ud af lime. Ryst det hele godt sammen. Smag evt. til med mere sukker eller limesaft. Sæt til side.Snit både grøn og rød spidskål fint.Snit sukkerærterne på langs. Skræl gulerødder og skær i tynde stave. Hak forårsløg fint.Hak peanuts groft.Vend kål, sukkerærter, gulerødder og halvdelen af peanuts sammen. Vend dressingen i og masser det let sammen med hænderne.Anret salaten på et fad. Top med de sidste peanuts og masser af frisk koriander.Lås skærmOpskrift på asiatisk kålsalatEn sprød asiatisk kålsalat med dressing og masser af lækre grøntsager. Vi elsker en salat som denne! Masser af sprødhed, smag og forskellige teksturer. Den er det perfekte tilbehør til aftensmaden og vi får det ofte til hjemmelavede forårsruller, crispy chicken eller noget, hvor man godt kunne bruge noget sprødt og friskt til. Det er en asiatisk salat med to slags spidskål, sukkerærter, gulerødder, saltede peanuts og frisk koriander. Det hele er vendt i en asiatisk dressing, som er lavet på fiskesauce, sesamolie, frisk lime, ingefær og hvidløg. Som sagt giver det altså en rigtig smagfuld og lækker salat.Spidskål er nok en af de ingredienser, som vi oftest bruger i salater. Det er sådan en god base for en salat, da det er meget mild i smagen, men derimod giver masser af fylde og godt med sprødhed. Man kan sagtens bare bruge en slags spidskål i stedet for to slags. Indrømmet, så er det blot for udseendets skyld, at vi bruger to slags, da vi elsker det farvespil, som det giver med både grøn og rød spidskål.LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på sprøde kålsalater her Salat med kålSalat med kål kan serveres til stort set alt. Her har vi valgt at lave en asiatisk inspireret kålsalat. Den fungerer derfor rigtig godt til retter som crispy chicken, forårsruller eller lignende. Salaten med kål er generelt bare god til retter med ris til. Man kunne også stege noget kylling og så spise salaten som en måltidssalat. Det er altså også bare lækkert.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.