Asiatiske kyllingelår Asiatiske kyllingelår Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på asiatiske kyllingelår i den lækreste marinade. Asiatisk kylling smager fantastisk og du får de møreste kyllingelår, hvor det smelter i munden. Ingrediensliste 800 g. kyllingelår 100 g. sweet chilisauce 60 g. sojasauce 4 fed hvidløg 1 spsk. stødt ingefær 1 spsk. chiliflager Tilbehør 10 g. sesamfrø 0,25 bundt forårsløg Fremgangsmåde Hak hvidløg fint eller pres det i en hvidløgshakker. Riv frisk ingefær på et fint rivejern (du kan også bruge tørret ingefær). Bland sweet chilisauce, soyasauce, ingefær, hvidløg og chiliflager (hvis du ikke er så vild med alt for stærk mad, så brug kun halvdelen af chiliflagerne) i en skål. Put blandingen over i en stor plastikpose sammen med kyllingelårene. Luk posen og fordel marinaden rundt på alle kyllingelårene. Lad det marinere mindst 30 minutter, men meget gerne natten over i køleskabet, så det kan få lov at trække mest muligt smag. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Tag kyllingelårene ud af posen (behold marinaden) og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kyllingelårene i 20 minutter. Tag dem herefter ud og pensl med marinaden igen. Giv dem yderligere 10 minutter, indtil de begynder at få farve. Tag dem ud af ovnen. Anret på et fad og drys evt. med hakket forårsløg og sesamfrø. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på asiatiske kyllingelår i lækker marinade Nem opskrift på lækre, smagfulde asiatiske kyllingelår i den lækreste marinade. Du får kyllingelår, som er saftige og fyldt med smag. De skal marinere i en smagfuld og kraftig marinade og jo længere de får lov at trække, jo bedre bliver de! Vi elsker asiatisk mad, da det er nogle helt andre krydderier, der bliver brugt, end i dansk mad. Der er altid fart på chili, ingefær og hvidløg, hvilket vi elsker. Men selvom der er brugt stærke krydderier, så er de stadig søde, da der også er brugt sweet chili. LÆS OGSÅ: Salat bowls med asiatisk mørbrad Marinerede kyllingelår Kyllingelår kan godt være lidt kedelige, men hvis de får lidt marinade, så kan det altså blive et ganske fornuftigt måltid. Vi har her marineret dem i en asiatisk marinade, som giver lårene masser af smag og som samtidig gør dem super saftige. Vi anbefaler, at man laver marinaden og vender lårene i det i god tid. Jo længere tid de får lov til at trække i marinaden, jo mere smag får de. Derfor laver vi det ofte klar dagen før, så de kan få lov til at trække natten over. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hvis man vil marinere kyllingefilet (altså rent kød) i denne marinade, hvor meget kød skal man så beregne til mængden af dressing angivet i opskriften ? Svar
Hej Kassandra, Hjemmelavet kartoffelsalat, bagte kartofler og en salat. Tjek vores salatkategori – der er mange spændende 🙂 Kh Svar
Jeg kom 1 spiseske chiliflager til 1400 gram kyllingelår og de blev VIRKELIG spicy. Mener I 1 tsk. i stedet – eller hvad har jeg gjort forkert. Svar
Hej Rachel, Nej, det er godt nok 1 spsk., da den søde chilisauce giver modspil til det stærke. Men ellers kan du blot tilføje lidt mindre en anden gang 🙂 Kh Svar
Super lækre kyllingelår. Vi fik Asiatisk salat til hvor jeg havde kommet nudler i. Virkelig god sammensætning. Svar