Bacon i airfryer

Bacon i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Opskrift på bacon i airfryer, som giver sprød og lækker bacon uden svineriet. Lav nemt baconskiver i airfryer i stedet for på pande.

Ingrediensliste

  • 150 g. bacon i skiver

Fremgangsmåde

  1. Læg baconskiverne i din airfryerkurv og bag dem ved 200 grader i ca. 10 minutter eller indtil det er sprødt og gyldent.
Bedøm denne ret

Opskrift på bacon i airfryer

Lav den bedste bacon i airfryer, som bliver sprød og hvor det ikke sviner på samme måde, som når man laver det på pande. Noget af det, som vi ofte bruger vores airfryer til er at lave sprød bacon. Hvis vi lige står og skal bruge at par skiver, så er det genialt at lave det i airfryer fremfor på pande eller i ovn. Man slipper for griseriet, som stegning af bacon på pande kan give og samtidig går det lynhurtigt i din airfryer fremfor i ovn. Resultatet er sprøde baconskiver, som bliver helt perfekte. Brug baconen i en sandwich, på en rugbrødsmad med leverpostej eller til en æggekage.

LÆS OGSÅ: Find flere nemme opskrifter til din airfryer her

Bacon i airfryer

Baconskiver i airfryer

Noget af det, som ofte afholder os fra at lave bacon om morgenen er, at man føler, at al lugten sætter sig i tøjet, i håret osv. Ved at lave det i airfryer, så undgår du det, da alt griseriet holder sig i airfryeren. Så hvis du er ligesom os, der elsker bacon. Men som gerne vil være fri for at lugte af det hele dagen, så er det genialt at lave i airfryer.

Bacon i airfryer

Sprød bacon uden pande

Man kan altså lave sprød og lækker bacon uden en pande. Faktisk foretrækker vi det sådan her, da baconskiverne bliver stegt til perfektion. Der er ingen steder, som ikke er tilberedt, hvilket der godt kan være, hvis man laver det på pande. Det kan i hvert fald godt give en lidt mere ujævn tilberedning. I airfryer bliver de, pga. den hurtige luftcirkulation, tilberedt til perfektion.

Bacon i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar